Įtarimai D. A. Barakauskui kol kas nėra pareikšti

Ikiteisminiame tyrime dėl Vidaus

D.A.Barakauskas dar nėra pakviestas liudyti.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
D.A.Barakauskas dar nėra pakviestas liudyti.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 25, 2014, 4:23 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 4:48 PM

„Prezidiumo posėdyje buvo paprašyta, kad aš atsakyčiau, ar tikrai vidaus reikalų ministrui nėra pareikšti kaltinimai, ar jis nėra įtrauktas į liudininkų sąrašą. Tai aš atsakiau, kad vienos institucijos teisėsaugos vadovas mano kabinete pasakė, kad kol kas jam jokie nei įtarimai (nėra pareikšti, -ELTA), nei liudininku jis nėra įtrauktas bent kol kas, kol šiuo metu vyksta tyrimas“, - sakė Ministras Pirmininkas žurnalistams po LSDP tarybos posėdžio.

Kitą savaitę A. Butkevičius turėtų susitikti su partijos „Tvarka ir teisingumas“ pirmininku Rolandu Paksu.

Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) antradienį atliko keliolika kratų penkių asmenų gyvenamosiose ir darbo vietose bei politinės partijos Tvarka ir teisingumas būstinėje. Jos yra susijusios su tyrimu dėl galimai organizuotos grupės vykdytos prekybos poveikiu stambiu mastu - daugiau nei 250 MGL (per 32,5 tūkst. litų).

Šioje istorijoje kardomoji priemonė suėmimas į rašytinį pasižadėjimą neišvykti skirtas buvusiam vidaus reikalų viceministrui Algimantui Juocevičiui, vidaus reikalų ministro A. D. Barakausko patarėjui Ervinui Raistenskiui, prodiuseriui Rolandui Skaisgiriui, viešosios įstaigos „Pradas media“ direktoriui Justinui Garliauskui ir bendrovės „NTService“ vadovui Peisachui Kačerginskiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.