Ar tikite, jog Lietuvoje dar yra sąžiningų politikų?

Šį vakarą 21.00 val. laidoje „Nuoga tiesa“ visu grožiu versis lietuviškas teisingumas. Visagino merė Dalia Štraupaitė, neseniai ragavusi areštinės košės, nedaugžodžiauja: „Rinkiminis kadrilis prasidėjo“. Tačiau laidoje ji jau netaupydama žodžių ketina atskleisti, kas ir kodėl ketina su ja susidoroti.

D.Štraupaitė.<br>D.Umbraso nuotr.
D.Štraupaitė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-27 10:57, atnaujinta 2018-01-24 13:44

Artėjant rinkimams Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) paukštis nusitaikė nukirsti partijos „Tvarka ir teisingumas“ erelį. Į areštinę praleisti naktį buvo uždaryti ne tik keli įtakingi partijos veikėjai, bet ir prodiuseris Rolandas Skaisgirys. Kodėl STT politines partijas ir jų veikėjus dėl galimos korupcijos dažniausiai purto prieš rinkimus?

„Todėl, kad būtent prieš rinkimus ir vaikšto juodi pinigai“, – atsako Seimo narys, buvęs STT pareigūnas Povilas Urbšys. Jis kartu su savo kolega, skandalingai nušalintu nuo FNTT vadovo pareigų Vitalijumi Gailiumi bandys paneigti visuomenėje vyraujančią nuomonę, jog specialiosios tarnybos dirba kaip užsakymų stalas, siekiant susidoroti su oponentais.

„Nuoga tiesa“ klausia: ar tikite, jog Lietuvoje dar liko sąžiningų politikų? Buvusi Seimo narė, žurnalistė ir dainininkė Donalda Meiželytė atskleis, kokius metodus naudoja verslo grupuotės, siekdamos sau palankių politinių sprendimų. O kaip dabar gyvena už kyšio prievartavimą nuteistas politikas Virginijus Martišauskas?

Visa tai jau šį vakarą, 21.00 val. tiesioginėje diskusijų laidoje „Nuoga tiesa“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Temas laidos redakcijai siūlykite tel.: 8 5 2657343.

„Nuoga tiesa“ – pirmadieniais, 21 val. tik per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.