B.Vėsaitė pareiškė: bankrutuoja „Norfa“, nes taip sakė kasininkė

Skandalais pagarsėjusi socialdemokratė Birutė Vėsaitė ir vėl tapo apkalbų objektu. Neatsargūs politikės žodžiai „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Nuoga tiesa“, švelniai tariant, prasilenkė su faktais.

B.Vėsaitė buvo įsitikinusi, kad bankrutuoja „Norfa“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
B.Vėsaitė buvo įsitikinusi, kad bankrutuoja „Norfa“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2015, 11:01 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 9:57 PM

Kalbėdama apie kainų skirtumus Lietuvoje ir kitose šalyse, tarkime, Vokietijoje, B.Vėsaitė akcentavo, kad yra lyginamos skirtingų parduotuvių produktų kainos.

Laidos metu pasakodama apie pigias maisto prekių parduotuves B.Vėsaitė atskleidė, kad jai patinka apsipirkti parduotuvėje „Norfa“. Tiesa, ji apgailestavo, kad parduotuvė baankrutuoja.

„Man patinka ir „Norfoje“, nežinau, kodėl ji bankrutuoja. Bent jau pardavėjos sakė, kad nuo sausio 15 dienos jos užsidaro“, – kalbėjo B.Vėsaitė.

Toks politikės pareiškimas nustebino žurnalistę Rūtą Janutienę ir studijos svečius, nes tokios naujienos dar niekas nebuvo girdėjęs.

Prekybos centrų „Norfa“ atstovas spaudai Darius Ryliškis portalui lrytas.lt sakė, kad parduotuvių tinklas tikrai nėra bankrutuojantis.

„Gerbiama Seimo narė Birutė Vėsaitė susipainiojo. Tai drąsus pareiškimas, bet jis neatitinka tikrovės. Sausio 15-ąją uždaroma viena „Norfos“ parduotuvė Kaune, Raudondvario plente. Matyt, tai Seimo narė ir turėjo mintyje“, – sakė D.Ryliškis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.