Birutė Vėsaitė vėl atgailauja: „Norfa“ nebankrutuoja

Ne kartą savo pareiškimais ir veiksmais sukėlusi komentarų audras, socialdemokratė Birutė Vėsaitė ir vėl tai padarė. Dėl prieš televizijos kameras besiveliančio liežuvio politikė vėl pateko į nemalonią padėtį.

B.Vėsaitė nepagalvojusi leptelėjo apie prekybos tinklo bankrotą.<br>V.Balkūno nuotr.
B.Vėsaitė nepagalvojusi leptelėjo apie prekybos tinklo bankrotą.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

Jan 6, 2015, 2:50 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 9:16 PM

Seimo narė „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Nuoga tiesa“ kiek atlapaširdiškai sakė, kad bankrutuoja prekybos tinklas „Norfa“. B.Vėsaitė rūpinosi dėl kasininkių likimo, kurios ir papasakojo apie tariamą bankrotą.

„Man patinka (apsipirkinėti. – Red.) ir „Norfoje“, nežinau, kodėl ji bankrutuoja. Bent jau pardavėjos sakė, kad nuo sausio 15 dienos jos užsidaro“, – televizijos laidoje kalbėjo B.Vėsaitė.

Tiesa, „Norfos“ bankroto – nė kvapo.

Pakalbinta jau ne laidos metu, politikė pasitaisė. Ji pabrėžė neturėjusi mintyje visų prekybos tinklo parduotuvių. Anot jos, „Norfa“ nebankrutuoja. Kaune uždaromos trys „Norfos“ parduotuvės.

„Ieškojau vandens kavos aparatui ir buvome trijose parduotuvėse – vieną radome visiškai uždarytą, o dvi, bent jau kasininkės sakė, greitai užsidarys. Kalbėjau su pardavėjomis, jos savo likimo nežino. Matėsi tuštėjimas lentynose.

Jeigu ką nors įžeidžiau, labai atsiprašau. Tiesiog išėjo iš kalbos, nes pokalbis buvo apie prekybos centrus“, – ankstesnių savo žodžių gailėjosi B.Vėsaitė.

Prie tokių kalbų pripratęs

„Mes galvojome, ar čia būtų teigiamas, ar neigiamas poveikis prekybos centrui? Bent jau 20 proc. Lietuvos žmonių žino, kas čia nutiko. Juokais galima sakyti – gal ateis dar kartą apsipirkti? O gal bus atvirkščiai?“ – kalbėjo prekybos centro „Norfa“ valdybos pirmininkas Dainius Dundulis.

Jo nuomone, neatsargūs B.Vėsaitės žodžiai tik padidino prekybos centro žinomumą ir kiek pakenkė pačios politikės įvaizdžiui.

„Reikėtų pasitikrinti informaciją, kai jau kalbi viešai, o ne tarp savo draugų. Nors aišku – galime smerkti kitus, bet mes visi ko nors pridarome“, – nesinervino D.Dundulis.

Jis sakė, kad prie tokių kalbų yra pripratęs. Nors pastaruosius penkerius metus panašių kalbų apie bankrotą neteko girdėti,  anksčiau konkurentai dažnai paskleisdavo žinias apie bankrotą.

Pletkų lygmeniu toks pasakymas nėra pirmas. Tik pirmas viešai, televizijoje“, – sakė D.Dundulis.

Jo teigimu, vienas prekybos centras Kaune buvo uždarytas dar pernai pavasarį. D.Dundulis pabrėžė, kad besiribojančiame sklype baigiamas statyti naujas prekybos centras.

O vasario 1 dieną baigsis dviejų prekybos centrų pastatų Kuršių gatvėje ir Raudondvario plente nuomos sutartys.

Alytuje dviejų prekybos centrų nuomos sutartys baigsis po kelerių metų: „Dar nežinome, ar jas pratęsime, bet iki to laiko bus pastatyti du nauji prekybos centrai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.