Išvydusi save nuogą internete Klaipėdos politikė buvo šokiruota

„Nei nuoga, nei apsirengusi“ – skelbė tekstas ant sveikinimo atviruko, kuris buvo išplatintas internete ir skirtas LSDP Klaipėdos skyriaus pirmininkei Lilijai Petraitienei.

Tokio sveikinimo sulaukusi politikė buvo šokiruota.
Tokio sveikinimo sulaukusi politikė buvo šokiruota.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2015, 1:54 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 6:57 PM

Atviruke politikė buvo pavaizduota kukliai prisidengusi moteriškas grožybes ir jojanti ant šių metų simbolio – ožkos. Kol kas nėra aišku, kas būtent jai pasiuntė tokį sveikinimą, bet akivaizdu, kad auksarankiai iliustracijų redagavimo meistrai padirbėjo iš širdies.

„Tą sveikinimą pamačiau tik šį rytą ir jis buvo man atsiųstas iš centrinės partijos būstinės. Penkias minutes buvau be žado, paskui atsigėriau kavos, pavaikščiojau ir atsigavau. Geras penkias minutes buvau apimta šoko. Jei iliustracijoje būčiau su drabužiais, reakcija, žinoma, būtų kitokia“, – sakė politikė ir prisipažino, kad kai po kurio laiko vėl pažiūrėjo į sveikinimą, jai šiek tiek atlėgo.

„Supratau, kad jei noriu taip atrodyti, reikia kuo greičiau skubėti į sporto klubą“, – juokavo L.Petraitienė. Anot jos, kol kas komentarų apie sveikinimą neskaitė ir tai būtinai padarys vakare.

„Turiu labai daug darbų ir labai nenoriu savęs kaip nors išbalansuoti“, – sakė ji. Pasak politikės, ji būtinai pasiaiškins, kas atviruko autorius, bet tai anaiptol nereiškia, kad L.Petraitienė pykstanti. „Jei eini į politiką, negali būti jautrus, be to, privalai turėti humoro jausmą, tai ir žiūriu į tai kaip į pokštą. Prisipažinsiu, aprangos kodas mane šokiravo, bet paskui pagalvojau, kad galėjo baigtis blogiau, juk galėjo pavaizduoti kokia nors ragana“, – šmaikštavo pašnekovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.