Palangiškių muštynės – dėl moters ir D.Montvydo repeticijos

Palangoje iškilmingai atidarytame Kurhauze, turinčiame tapti kultūros Meka, santykius bandyta aiškintis kumščiais.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintarė Butkienė („Lietuvos ryto" televizija)

Jan 7, 2015, 6:24 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 5:56 PM

Susikibo ne alkoholio padauginę piliečiai, bet kultūros žmonės. Teigiama, kad Palangos savivaldybės kultūros skyriaus vedėjas Vygantas Rekašius kumščiais auklėjo kurorto kultūros centro direktorių Žilviną Kažį.

Šis neva dėl to patirtą smegenų sukrėtimą gydosi ligoninėje.

Incidentas tarp dviejų kultūrininkų įvykio dėl moters.

Kaip aiškina Palangos savivaldybės kultūros skyriaus vedėjas Vygantas Rekašius, jis tądien atvežė žmoną į darbą Kurhauze, o ten moterį užsipuolė jos vadovas Ž.Kažys.

Teigiama, kad konfliktas įvyko, kai prieš koncertą Kurhauze į repeticiją atvyko atlikėjas Donatas Montvydas. Paaiškėjus, kad kažkas nesustygavo atlikėjo repeticijų laiko, pradėta ieškoti kaltųjų.

Kaip teigia V.Rekašius, kultūros centro direktorius puolė savo pavaldinę – jo žmoną. „Jis įtūžo, nes žmona paklausė, kodėl vyksta tokia situacija, nesuderintas laikas. Aš pradėjau ją ginti dėl to, kad buvo su ja nepagarbiai elgiamasi“, - tvirtino V.Rekašius.

Tačiau po įvykio vyras nedaugžodžiavo ir neprisipažino smogęs žmonos vadovui. „Tyrimo metu bus išaiškinta“, - nukirto jis.

Tačiau ligoninėje besigydantis Ž.Kažys ir įvykio liudininku tapęs prodiuseris Martynas Tyla neslėpė, kas nutiko. Jų pasakojimus bei plačiau apie įvykį pamatykite vaizdo įraše.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.