Į tėvystės rekordą nusitaikiusiam V. Antonovui dar teks plušėti

Lietuviškosios mafijos tėvu besivadinantis 76 metų Vidas Antonovas susilaukė dukros ir pasiskelbė esąs vyriausiu Europos tėvu. Naujiena, kad Lietuvoje atsirado vyriausias ir pajėgiausias Europos tėvas, paplito po šalį.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Jan 24, 2015, 7:08 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 4:54 AM

Tačiau ar ši žinia teisinga? Panašu, kad šį titulą V.Antonovas savinasi kiek skubotai. Europoje yra vyresnių tėtukų, jau nekalbant apie platųjį pasaulį – kai kuriose šalyse yra tokio garbingo amžiaus tėvų, šalia kurių V.Antonovas atrodytų kaip jauniklis.

Atsisakė žalingų įpročių

Antai Didžiojoje Britanijoje gyvenantis Dennisas Ealamas dukters Jassie 2008-aisiais susilaukė taip pat būdamas 76 metų.

Kurį laiką vyriausiu šios šalies tėvu laikytas D.Ealamas žurnalistams tvirtino, kad jo gyvenimo būdas nėra ypatingas.

Vyras teigė nesilaikąs jokios dietos, tačiau nerūkąs ir nevartojąs alkoholio.

D.Ealamas prisipažino, kad anksčiau daug rūkė ir gėrė, buvo užsiauginęs didelį pilvą, tačiau žalingų įpročių atsisakė dar 1984 metais.

Tikino viagros nevartojęs

2010 metų pabaigoje vyriausiu Didžiosios Britanijos tėvu tapo 79-erių Raymondas Calvertas,  su 25 metų gyvenimo drauge Charlotte susilaukęs sūnaus Jamie Rai.

Buvęs parduotuvės savininkas R.Calvertas sūnaus gimimą apibūdino kaip Dievo dovaną. Smalsuoliams vyras tvirtino, kad šis kūdikis su 54 metais už jį jaunesne moterimi buvo planuotas.

R.Calvertas taip pat prisiekinėjo nevartojęs nei „Viagra“, nei jokių kitų stimuliuojamųjų vaistų.

Taigi britas R.Calvertas tėvu tapo būdamas keleriais metais vyresnis už Europos rekordininku apsiskelbti jau spėjusį V.Antonovą.

Seksas – tris kartus per dieną

Tapti ne tik vyriausiu Europos, bet ir pasaulio tėvu ambicijų neslepiančiam V.Antonovui dar teks gerokai paplušėti.

Vyriausiu pasaulio tėvu laikomas Indijoje gyvenantis Ramjeetas Raghavas, kuris vieno sūnaus susilaukė būdamas 94 metų, o kito – sulaukęs net 96 metų.

Buvęs profesionalus imtynininkas, vėliau žemdirbyste užsiėmęs R.Raghavas yra vegetaras. Vyras tvirtino, kad seksu su žmona užsiimdavo tris kartus per dieną.

Susilaukę antrosios atžalos sutuoktiniai nusprendė trečio vaiko neplanuoti dėl finansinių sumetimų, nes dar labiau pagausėjusią šeimą būtų sunku išlaikyti.

Tapo Lietuvos rekordininku

Su 40 metų  jaunesne žmona ir būriu vaikų Radviliškio rajone, Pakiršinio kaime, gyvenantis V.Antonovas kol kas save gali laikyti tik Lietuvos rekordininku.

Lietuvos rekordus registruojančios agentūros „Factum“ direktorius Vytautas Navaitis portalui lrytas.lt patvirtino, kad šis žmogus  yra pripažintas vyriausiu savo tėvystę DNR tyrimais pripažinti galinčiu tėvu Lietuvoje.

Agentūros užfiksuotas rekordas – sūnaus V.Antonovas susilaukė būdamas 71 metų amžiaus.

Tiesa, tėvystę patvirtinančius DNR tyrimus Vidas ir Rima Antonovai pateikė tik pernai.  Pasidaryti šiuos tyrimus sutuoktinių paprašė ir už juos sumokėjo į televizijos laidą Vidą ir Rimą Antonovus atsivežę žurnalistai.

Europos rekordai neregistruojami

Sužinojęs, kad V.Antonovas vėl susilaukė naujagimio, agentūros „Faktum“ direktorius sakė, kad pateikus tėvystę įrodančių DNR tyrimų rezultatus vyriausio Lietuvos tėvo rekordas būtų perrašytas.

Ar V.Antonovas turi galimybių tapti vyriausiu tėvu Europoje? Į tai V.Navaitis atsakė, kad oficialiai Europos rekordai nėra registruojami.

„Guinnesso knygose registruojami pasaulio rekordai, ir yra nacionalinės savo šalies rekordus registruojančios agentūros. Tačiau nėra agentūros, kuri oficialiai registruotų Europos rekordus“, – paaiškino V.Navaitis.

Tikina, kad spermatozoidų daugėja

Taigi ambicijų pačiu vyriausiu tėvu tapti siekiančiam V.Antonovui reikėtų žvelgti ne į oficialių rekordų neregistruojančią Europą, o siekti Guinnesso rekordo.

Tiesa, norint nurungti tris kartus per dieną savo žmoną pamaloninantį vyriausią pasaulyje tėvą indą R.Raghavą, lietuviškosios mafijos tėvui teks paplušėti bent dvidešimt metų.

Šių iššūkių nesibaiminantis V.Antonovas neseniai televizijos laidoje tikino save užprogramavęs prieš 25 metus ir tuo keliu einąs. Vyriausias Lietuvos tėvas tvirtino, kad spermatozoidų pas jį netgi daugėja, todėl ir sulaukęs šimto metų jis būsiąs toks pat kaip dabar.

Vyrams susilaukti palikuonių ribų nėra

Kokio amžiaus sulaukę vyrai turėtų susitaikyti su tuo, kad jie palikuonių jau nesulauks?

„Vyrams ribų nėra. Viskas priklauso nuo jo hormoninio fono būklės. Kitaip tariant – nuo to, kaip stipriai tas žmogus yra susidėvėjęs.

Galimybės susilaukti palikuonių vyresnio amžiaus vyrams priklauso ir nuo žalingų įpročių. Kuo tokių įpročių mažiau, tuo galimybių daugiau. Savaime suprantama, vyrų vaisingumą gali apriboti ligos“, – portalui lrytas.lt sakė Respublikinės Šiaulių ligoninės gydytojas urologas Gintaras Budrius.

Jaunystėje pasiekė šalies rekordą

Rekordų tėvystės srityje siekti pasiryžęs V.Antonovas sveikata nesiskundžia.

Jaunystėje vienu kultūrizmo pradininku Šiauliuose buvęs vyras garsėjo fizine jėga.

1967 metais jis ne tik laimėjo sunkumų kilnojimo varžybas, bet ir pagerino tuometį šalies rekordą – 1,67 m ūgio atletas gulomis išspaudė 150 kilogramų sveriančią štangą.

Svarmenis V.Antonovas kilnoja bei reguliariai mankštinasi ir dabar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.