Gimnazistai egzaminavo kandidatus į Alytaus miesto merus

Alytaus Jotvingių gimnazijoje jau daug metų gyvuojanti tradicija prieš įvairius rinkimus rengti susitikimus su partijų lyderiais šįkart virto egzaminu būsimiems kandidatams į miesto merus.

Per keturias minutes kiekvienas turėjo prisistatyti ir atskleisti, kokiais būdais ir kokią jaunimui svarbią problemą pirmiausia išspręstų.<br>G.Rafanavičienės nuotr.
Per keturias minutes kiekvienas turėjo prisistatyti ir atskleisti, kokiais būdais ir kokią jaunimui svarbią problemą pirmiausia išspręstų.<br>G.Rafanavičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Feb 4, 2015, 6:21 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 3:06 AM

„Pirmą kartą rinkimuose dalyvaus mūsų pilnamečiai ketvirtokai ir dalis trečiokų, todėl tokia tiesioginė pažintis jiems labai naudinga. Kandidatai su kvietimu gautas užduotis privalėjo atlikti konkrečiai be abstrakčių kalbų, kad neturintiems laiko į susitikimus vaikščioti gimnazistams būtų lengviau apsispręsti už kurį balsuoti kovo 1-ąją“, – sakė gimnazijos direktorius Kęstutis Miliauskas.

Iš dešimties kandidatų du negalėjo atvykti, bet vienas, šiandien švenčiantis gimtadienį, atsiuntė vaizdo įrašą su atsakymais į visus tris klausimus.

Per keturias minutes kiekvienas turėjo prisistatyti ir atskleisti, kokiais būdais ir kokią jaunimui svarbią problemą pirmiausia išspręstų tapęs meru, koks svarbiausias paties laisvalaikio pomėgis.

Kandidatų pomėgiai labai įvairūs – nuo tradicinių kelionių, žvejybos, knygų skaitymo – iki įvairiausių rūšių pomidorų auginimo ir maisto gamybos, kurį viena kandidatė konkrečiai įrodė pavaišindama susirinkusius pačios keptomis spurgomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.