Dalyvavimas rinkimuose padaro neįgaliu?

Panašu, kad artėjantys savivaldos rinkimai kaip reikiant susuko politikams galvas ir šie pamiršo ne tik kelių eismo taisykles, bet ir elementarų mandagumą.

Neįgaliųjų vietose stovintys automobiliai su Darbo partijos simbolika.<br>Naujienų portalo lrytas.lt skaitytojo nuotr.
Neįgaliųjų vietose stovintys automobiliai su Darbo partijos simbolika.<br>Naujienų portalo lrytas.lt skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 7, 2015, 9:51 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 9:20 PM

Naujienų portalo lrytas.lt skaitytojai atsiuntė Kaune darytą fotografiją, kurioje matyti, kaip Darbo partijos kandidatų rinkimine simbolika pažymėti automobiliai stovi neįgaliesiems skirtose vietose.

Ant šių automobilių nematyti jokių ženklų, rodančių, kad transporto priemonės priklauso negalią turintiems asmenims. Gal dalyvavimas rinkimuose ir intensyvi reklamos kompanija savaime suteikia neįgaliųjų teises?

 Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su darbo partijos nariu Vydu Gedvilu, šis teigė, kad situacija jam žinoma: „Tai ne mano automobilis, juo važinėja kolegos, jų šeimos nariai. Jau išsiaiškinau, kieno tai transporto priemonė ir kaip reikiant išbariau. Juk taip elgtis negražu, čia jau net ne reklama, o antireklama“, – piktinosi politikas ir pridūrė, kad jo paties automobilis iš viso be rinkimų simbolikos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.