Plakate prašymas neleisti tyčiotis iš Alytaus, salėje – plojimai

Alytuje viešėjusį ir į susitikimą su gyventojais bei Socialdemokratų partijos bičiuliais skubantį Ministrą pirmininką Algirdą Butkevičių prie teatro durų pasitiko ir rankoje plakatą su užrašu „Premjere, neleiskite J.Krasnickui tyčiotis iš Alytiškių“ laikantis jaunas vyras, „Tvarkos ir teisingumo“ partijos sąraše kandidatuojantis į šio miesto savivaldybės tarybą.

Premjero viešnagė Alytuje.<br>Z.Stankevičienės nuotr.
Premjero viešnagė Alytuje.<br>Z.Stankevičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Feb 13, 2015, 8:03 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 6:01 AM

Buvo kvietimų socialiniuose tinkluose ateiti į šį susitikimą ir švilpimu bei trepsėjimu įvertinti taip pat socialiniuose tinkluose prieš savaitę paskelbtą keiksmažodžiais nuspalvintus Alytaus miesto mero pasisakymus apie Lietuvą, prezidentę, mero pareigas ir milijonų pasisavinimą. O salėje susirinkusiems pristatant ne tik svečius, bet ir merą Jurgį Krasnicką aidėjo tik plojimai.

Meras viešai atsiprašė alytiškių, premjero ir artimųjų, kad pridarė jiems problemų dėl juodųjų technologijų pagalba piktavalių žmonių į jo lūpas įdėtų ir socialiniuose tinkluose paviešintų minčių, kurių jis niekada nesakė ir nesakys.

Tarp klausimų premjerui apie įvairias ekonomines ir politines šalies nuskambėjo ir toks :“Kodėl vyksta labai negražūs išpuoliai prieš mūsų merą J.Krasnicką ir Druskininkų merą Ričardą Malinauską“.

„Tokia politiko duona. Kuo aukščiau kyli, tuo skaudžiau gauni. Todėl reikia labai atsakingai elgtis prieš visuomenę, kiekvieną žingsnį pamatuoti. Politikoje priešų labai daug, o draugų labai mažai“, -- tvirtino atsakydamas į šį klausimą A.Butkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.