G.Kirkilas: „Alytaus mero likimą spręs rinkėjai“

Iki savivaldybių rinkimų likus mažiau nei porai savaičių politikai neriasi iš kailio siekdami kuo daugiau rinkėjų palenkti į savo pusę. Rinkėjų apklausos rodo, jog daugiausiai šių simpatijų kol kas pelno socialdemokratai. Ši partija kol kas yra viena lyderiaujančių.

G.Kirkilo teigimu, Alytaus mero likimą spręs rinkėjai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
G.Kirkilo teigimu, Alytaus mero likimą spręs rinkėjai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2015, 8:15 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 9:38 PM

„Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ dalyvavęs Seimo vicepirmininkas Gediminas Kirkilas apie politikų reitingus sakė: „Yra vienas kitas pasikeitimas, bet reitingai nelabai atspindės realius rinkimų rezultatus, juk skiriasi rajonų dydžiai, kandidatai ir pan. Didesnė dauguma merų, kurie gerai tvarkėsi paskutinius metus, turi gerą įdirbį, tad gali būti perrinkti“

Paklaustas, ar po kilusio skandalo dėl internete paviešinto garso įrašo, kurio autorystė galimai priskiriama Alytaus merui Jurgiui Krasnickui, keisis situacija šiame mieste, G.Kirkilas neatmetė galimybės, kad pokyčių gali būti.

Apie tai, kaip vertina tokį partijos kolegos elgesį, politikas sakė: „Neesame patenkinti, bet iš partijos išmesti negalime, nėra galimybių. Šis klausimas bus toliau svarstomas, tai galimybė paties rinkėjams įvertinti situaciją“, – klabėjo G. Kirkilas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?