Skuodiškės apgauti ir iškeldinti iš buto nepavyko

Skuode gyvenanti pensininkė gerokai sunerimo gavusi dvi grasinamas žinutes mobiliuoju telefonu iš neprisistačiusio asmens. Jai buvo liepiama išsikelti iš buto, kurį neva pralošė jos sūnus.

Policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl savavaldžiavimo.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl savavaldžiavimo.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

May 14, 2015, 8:11 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 7:10 PM

Jei moteris nepaklus, grasinta su ja susidoroti.

Iš pradžių 68 metų pensininkė išsigando pamaniusi, kad sūnus prisidarė problemų – neva kazino užstatė butą ir jį pralošė. Bet vėliau susisiekusi su juo išsiaiškino, kad viskas gerai, be to, jis ir norėdamas nieko negalėtų padaryti be jos žinios – butas registruotas motinos vardu. Moteris įsitikinusi, kad sūnus šioje istorijoje niekuo dėtas.

Pasitarusi su vyru pensininkė kreipėsi į Skuodo rajono policijos komisariatą, čia pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl savavaldžiavimo. Pareigūnai bandys nustatyti, kas yra atsiųstų žinučių autorius ir kokius apgavystės planus jis buvo sukūręs.

Pasak Skuodo policijos viršininko Alfonso Meškio, neatmetama, kad žinučių siuntėjas tikėjosi išsiaiškinti, ar pagyvenęs žmogus blaiviai mąsto, o gal serga senatvine dimensija, ir tuomet būtų galima juo manipuliuoti – išvilioti pinigų, o gal net ir butą, priverčiant perrašyti jį kito asmens vardu.

Tačiau blaivaus proto pensininkė nepasimetė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.