Studentai grafičiais išgražino miesto autobusą

Gatvės menas gali būti puiki terpė jaunimo saviraiškai. Tai įrodė Kauno studentai, grafičių dažais išgražinę vieną miesto autobusą.

KTU studentų atstovybės organizuotame renginyje grafičiais pasipuošęs autobusas miesto gatvėse vargu ar pasirodys.<br>Organizatorių nuotr.
KTU studentų atstovybės organizuotame renginyje grafičiais pasipuošęs autobusas miesto gatvėse vargu ar pasirodys.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Laikinoji sostinė“

May 23, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Nov 27, 2017, 5:04 AM

Naktinio krepšinio turnyro, kuris praėjusį savaitalį vyko prekybos miestelyje „Urmas“, metu Kauno technologijos universiteto (KTU) studentų atstovybė suorganizavo renginį „Grafičių menas ant autobuso“.

Jo metu grafičių dažais ant bendrovės „Kauno autobusai“ autobuso „Scania CN 113“ buvo piešiamas piešinys – atsirado spalvotas užrašas „Naktinis krepšinis“.

Šiuo renginiu norėta paneigti stereotipus apie gatvės kultūrą ir parodyti, kad gatvės menas nėra tik vandalizmas, o gali būti puiki terpė jaunimo saviraiškai, aktyvumui ir tobulėjimui. Ketvirtį amžiaus važiuojantis miesto autobusas „Scania CN 113“, pasidailinęs išvaizdą, oriai leis paskutines savo dienas.

Šiuo metu jis kartu su savo vairuotoju išėjo kasmetinių atostogų, o vėliau senukas bus rezerve, prireikus pakeis sugedusį ar nebegalintį toliau važiuoti miesto maršrutinį autobusą.

Birželį autobusas ketina išeiti į užtarnautą poilsį ir užleisti savo darbo vietą jaunesniems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.