Balsas už Darbo partiją įvertintas 10 eurų

Pakartotinuose rinkimuose į savivaldybes verda aistros. Nors politinės partijos jau ne kartą buvo įspėtos ir baustos dėl rinkėjų papirkimo, situacija nesikeičia.

Ne kartą dėl rinkėjų papirkinėjimo nemalonumų turėjusi Darbo partija nekeičia savo įpročių.<br>M.Kulbio nuotr.
Ne kartą dėl rinkėjų papirkinėjimo nemalonumų turėjusi Darbo partija nekeičia savo įpročių.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2015, 1:28 PM, atnaujinta Nov 24, 2017, 12:53 AM

Penktadienį policijos pareigūnams buvo pranešta apie tris nesąžiningų rinkimų atvejus – du kartus įvardinti konkretūs papirkinėtojai – Darbo partija.

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 12 val. 37 min. Širvintų rajono policijos komisariatas gavo pranešimą, kad Širvintų rajone, Viršuliškių kaime, pas moterį sidabrinės spalvos automobiliu atvažiavo du vyrai ir siūlė 10 eurų, kad ji balsuotų už Darbo partiją.

20 val. 21 min. Trakų rajono policijos komisariato pareigūnams pranešta, kad Trakų rajone po Rūdiškių ir Aukštadvario apylinkes važinėja vyras automobiliu „Hyundai“ ir papirkinėja rinkėjus.

20 val. 10 min. Širvintų rajono policijos komisariatas gavo pranešimą, kad Širvintų rajone po Šešuolėlių I kaimą važinėja baltos spalvos automobilis „Ford Transit“, iš kurio išlipa žmonės, agituoja ir papirkinėja vietinius gyventojus, kad jie rinkimuose balsuotų už Živilę Pinskuvienę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.