Darius Valys neatskleidžia tolesnių karjeros planų

Generalinis prokuroras Darius

Ar pritarti D. Valio atleidimui iš generalinio prokuroro pareigų, Seimas ketina toliau svarstyti kitą savaitę, birželio 16 d.<br>R.Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
Ar pritarti D. Valio atleidimui iš generalinio prokuroro pareigų, Seimas ketina toliau svarstyti kitą savaitę, birželio 16 d.<br>R.Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 9, 2015, 2:11 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 1:28 PM

„Turiu dar kelias dienas ir priimsiu sprendimą artimiausiu laikotarpiu“, – antradienį sakė jis žurnalistams.

D. Valys nenorėjo atsakyti, ar liks prokuratūroje. Į klausimą, ar liks Vilniuje, jis atsakė, kad apie išvykimą iš Vilniaus nekalba. Paklaustas, ar savo karjerą sieja su užsieniu, kadenciją baigiantis generalinis prokuroras tai kategoriškai paneigė. „Tai yra visiškai nepagrįstas gandas“, – sakė D. Valys.

Seimas žengė pirmą žingsnį dėl Dariaus Valio atleidimo iš generalinio prokuroro pareigų pasibaigus kadencijai.

Antradienį po pateikimo už nutarimo projektą, kuriame siūloma pritarti D. Valio atleidimui iš generalinio prokuroro pareigų pasibaigus įgaliojimų laikui, balsavo 64 Seimo nariai, susilaikė 4.

Parlamentarai ketina apsispręsti dėl generalinio prokuroro D. Valio, atsižvelgdami į Lietuvos Prezidentės Dalios Grybauskaitės birželio 5 d. dekretą.

Ar pritarti D. Valio atleidimui iš generalinio prokuroro pareigų, Seimas ketina toliau svarstyti kitą savaitę, birželio 16 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.