V. Tomaševskis prabilo apie ambicijas 2016-ųjų rinkimuose

Europarlamentaras ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) lyderis Valdemaras Tomaševskis komentuodamas sekmadienį vykusių Seimo nario rinkimų Varėnos-Eišiškių apygardoje rezultatus, kur į antrą turą pateko Lietuvos lenkų rinkimų akcijos atstovas Andžejus Andruškevičius bei socialdemokratas Vidas Mikalauskas, buvo nusiteikęs pozityviai.

V.Tomaševskį rinkimų rezultatai Varėnos-Eišiškių apylinkėje džiugino.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
V.Tomaševskį rinkimų rezultatai Varėnos-Eišiškių apylinkėje džiugino.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 22, 2015, 1:38 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 10:10 PM

„Akivaizdu, kad rezultatai geri, bet Seimo nario mandato laimėti nepavyko, pritrūko apie 2 proc. balsų. Rezultatas labai geras, nes mūsų kandidatas susirinko daugiau nei 48 proc. balsų. Tendencija yra mums palanki, nes per praėjusius rinkimus mūsų kandidatas gavo 40 proc. balsų“, – sakė politikas ir pridūrė, kad per pastaruosius metus partija įgavo daugiau politinio pasitikėjimo rinkėjų gretose.

V.Tomaševskis džiaugėsi, kad kai kuriose apylinkėse už LLRA kandidatą balsavo net iki 98 proc. rinkėjų.

„Varėnos rajone gavome apie 18 proc. balsų, bet yra daug tokių apylinkių, kur mūsų kandidatas pasirodė labai gerai, o Krivilių apylinkėje gavo net 57 proc. balsų“, – kalbėjo V.Tomaševskis ir pridūrė, kad tendencijos yra džiuginančios kalbant ir apie būsimus rinkimus

„Prognozės yra nelabai malonus dalykas, bet prognozuojame, kad 2016 metų rinkimuose galėsime turėti net 16 vietų parlamente ir taip padvigubinti dabartinį skaičių“, – sakė V.Tomaševskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.