Lūžusios kojos skausmus motina kūdikį vertė kentėti savaitę

Pakruojo rajone vienerių metų berniukas savaitę kentė lūžusios kojos skausmus, kol motina prisiruošė jį nuvežti medikams.

Pakruojo rajone vienerių metų berniukas savaitę kentė lūžusios kojos skausmus, kol motina prisiruošė jį nuvežti medikams.<br>Lrytas.tv stop kadras.
Pakruojo rajone vienerių metų berniukas savaitę kentė lūžusios kojos skausmus, kol motina prisiruošė jį nuvežti medikams.<br>Lrytas.tv stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Silva Šimkevičienė, Artūras Paknys („Lietuvos ryto“ televizija)

Jun 25, 2015, 8:15 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 9:43 AM

Motina aiškina, kad neturėjo pinigų. Galiausiai į Šiaulių medikų rankas patekęs vaikas gydytojus pribloškė – jam nustatytas ne tik kojos, bet ir pradėjęs gyti rankos lūžis.

Tokio motinos abejingumo Šiaulių medikai seniai nematė.

Praėjusią savaitę iš Pakruojo atvežtas vienerių metų berniukas, kuriam diagnozuotas dešiniojo šlaunikaulio lūžis. Vaiką teko skubiai operuoti. Negana to, medikai pastebėjo jau pradėjusį gyti rankos lūžį, nors motina į gydytojus kreipėsi tik dėl skaudančios sūnaus kojos.

„Taip pat pastebėtas senas lūžimas dešiniojo žastikaulio srityje. Žastikaulio senas lūžis, mama bent jau mums sakė kad nieko nedarė, lyg ir sugijo taip skausmingumas praėjo“, – sakė Šiaulių moters ir vaiko klinikos chirurgė Evelina Klepšytė.

Kreiptis į medikus dėl lūžusios vaiko kojos 24-erių Pakruojo rajono gyventoja delsė daugiau nei savaitę.

„Neturėjau nei pinigų nei nieko, neturėjau kaip atvežti vaiką. Aš tuo tarpu sauskelnių neturėjau. Kad būčiau turėjus pampersus ir panašiai tai viskas būtų gerai buvę“, – sakė vaiko mama.

Ji teigė, kad vaikas lūžusios kojos skausmus kentė savaitę. Ji paaiškino nesikreipusi į šeimos gydytoją, nes bijojo, kad iš jos atims vaiką.

Visą istoriją žiūrėkite lrytas.tv reportaže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.