Vilniaus maratone tradiciškai bus kovojama ir dėl Seimo taurės

Sekmadienio rytą Vilniaus

Gausiausiai komandai, sudarytai iš valstybinių institucijų darbuotojų, bus įteikta Seimo taurė ir kiti Seimo įsteigti prizai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Gausiausiai komandai, sudarytai iš valstybinių institucijų darbuotojų, bus įteikta Seimo taurė ir kiti Seimo įsteigti prizai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 13, 2015, 8:45 AM, atnaujinta Oct 16, 2017, 3:28 AM

Maratone dalyvaus ir Seimo komanda, kuriai atstovauja parlamento nariai ir kanceliarijos darbuotojai. Komandą sudaro 29 bėgikai mėgėjai, tarp kurių Seimo Pirmininko pavaduotojas Algirdas Sysas, Seimo nariai Darius Ulickas, Domas Petrulis ir Paulius Saudargas.

Gausiausiai komandai, sudarytai iš valstybinių institucijų darbuotojų, bus įteikta Seimo taurė ir kiti Seimo įsteigti prizai.

Prie starto linijos išsirikiuos ir Seimo taurę bandys laimėti 143 bėgikai iš Susisiekimo, Krašto apsaugos, Energetikos, Užsienio reikalų, Finansų ministerijų, Seimo, Tauragės ir Anykščių rajono savivaldybių, Norvegijos, Japonijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų ambasadų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.