Kuršėnų LSDP politikai įsikūrė kioskelyje?

Išskirtinis pastatas Kuršėnų miesto centre patraukė pro šalį važiavusio naujienų portalo lrytas.lt skaitytojo dėmesį. Į nedidelį prekybos kioską panašus statinys pažymėtas Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) simbolika.

Kuršėnų politikai šį pastatą naudoja renginiams.<br>lrytas.lt skaitytojo nuotr.
Kuršėnų politikai šį pastatą naudoja renginiams.<br>lrytas.lt skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Indrė Vainalavičiūtė

Sep 14, 2015, 12:37 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 10:35 PM

„Keista, kad partijos štabas telpa tokiame kioską primenančiame pastate“, – stebėjosi apie neįprastą statinį papasakojęs skaitytojas.

Naujienų portalui lrytas.lt pradėjus domėtis, paaiškėjo, kad patalpas partija nuomojasi iš vienos draudimo bendrovės. Itin mažo ploto biuru bendruomenė naudojasi, kai reikia rengti nedidelius pasitarimus, biuras taip pat atidaromas įvairių renginių metu. Tiesa, nuolat pastate budinčio darbuotojo partija neturi.

LSDP Šiaulių rajono pirmininkas Jonas Kiriliauskas, paklaustas apie tokio pastato panaudojimą, sakė: „Pastate žmonės paprastai darbuojasi visuomeniniais pagrindais, susirenka žmonės įvairių renginių metu. Turėjome ir informacinį ekraną, organizavome kitas veiklas.“

Paklaustas, kiek žmonių telpa šiose patalpose, pašnekovas teigė, kad niekuomet nebandė skaičiuoti: „Ten yra 6–8 kėdės. Plotas tikrai nedidelis.“

J.Kiriliauskas patikino, kad šio pastato nereikia vadinti partijos skyriumi, mat tikrasis partijos skyrius įsikūręs Šiauliuose, ir kur kas erdviau. „Turime savo būstinę Šiauliuose. Šis pastatas likęs nuo praėjusių Seimo rinkimų, o jiems pasibaigus nutarėme nuomos sutartį dar pratęsti“, – kalbėjo pašnekovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.