A. Zuokienė palieka Socialdemokratų partiją

Buvusio Vilniaus miesto mero Artūro Zuoko žmona ketvirtadienio vakarą pranešė, kad traukiasi iš Lietuvos socialdemokratų partijos (LSPD) ir pradeda naują gyvenimo etapą. A.Zuokienė LSDP nare tapo 2013 metais.

A.Zuokienė traukiasi iš Socialdemokratų partijos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
A.Zuokienė traukiasi iš Socialdemokratų partijos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2015, 9:26 AM, atnaujinta Oct 13, 2017, 10:12 PM

LSDP Vilniaus skyriaus pirmininkas Juras Požela patvirtino, kad A.Zuokienė praėjusios savaitės pradžioje partijai pranešė apie pasitraukimą.

„Ji išdėstė savo motyvus, kad netenkina vykdoma sveikatos apsaugos politika ir jaučia atotrūkį, kaip ji išsireiškė, tarp partijos viršūnių ir apačių, paprastų narių. Tik nesupratau, ar ji save laikė prie viršūnių, ar apačių, turbūt prie viršūnių“, – kalbėjo pirmininkas J.Požela.

Pasak partijos pirmininko, jie apgailestauja dėl kiekvieno nario, kuris palieka partiją. „Dažniausiai žmonės nesutikdami dėl vienokių ar kitokių priežasčių tiesiog išeina iš partijos, bet nemeta jos. Tai pirmas atvejis, kai metė partiją, ir jaučiamės pamesti“, – teigė J.Požėla.

Šiuo metu Londone esanti A.Zuokienė prakalbo apie metamą svorį ir kitus artimiausius planus: „Per dietos savaitę numečiau 2 kg. Ir dar mečiau partiją. Prasideda naujas etapas“, – savo „Facebook“ paskyroje skelbia buvusio mero žmona.

„Susitikau su gydytoju Rajivu Jalanu ir jau žinau, koks bus mano kitas projektas. Nemokamas kepenų tyrimas, nes tai mūsų tamsusis veidrodis. Ir ką, laukiu lėktuvo į Dubliną, kur vykstu pasidalinti „Nedelsk!“ patirtimi. O tada Prancūzija. Savaitė meditacijos pamokų vienuolyne. Be telefono ir interneto“, – apie naujus potyrius skelbia A.Zuokienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.