Ar M. Platini apdovanos J. Kvedarą?

Lietuvos lengvosios atletikos federacija (LLAF) – viena geriausiai dirbančių Europoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Nenartavičius

2015-10-14 07:12, atnaujinta 2017-10-10 05:20

Tai ne ironija, o Europos lengvosios atletikos asociacijos (EA) vadovo nuomonė. Neseniai Palangoje viešėjęs EA prezidentas norvegas S.A.Hansenas ilgamečiam LLAF prezidentui E.Skrabuliui įteikė apdovanojimą „už vertingą indėlį į lengvąją atletiką ir padėkojo, jog Lietuvos lengvoji atletika juda reikiama kryptimi“.

Taip paskelbė pati LLAF, išplatinusi ir besišypsančių lengvosios atletikos veikėjų nuotrauką.

Norvegas poste dar nesuspėjo apšilti, todėl turbūt nėra įsigilinęs į Lietuvos lengvosios atletikos pastarųjų metų pasiekimus, kurie mus labiau liūdina nei džiugina. Pasaulio čempionatai veja vienas kitą, bet pasibaigus V.Aleknos erai lietuviai iš jų vis grįžta tuščiomis, Europos komandų čempionate šiemet rinktinė nudardėjo į žemesnę lygą.

E.Skrabulis LLAF vadovauja jau 15 metų ir drąsiai gali būti lyginamas su Lietuvos futbolo federacijos (LFF) bosu J.Kvedaru. Nors aistruolių keiksnojamo kauniečio pirmoji 4 metų kadencija baigsis 2016-ųjų kovą, prieš tai jis 12 metų ėjo svarbias LFF generalinio sekretoriaus pareigas.

Vadinasi, J.Kvedaras irgi turėtų būti vertas Europos futbolo federacijų asociacijos (UEFA) prezidento M.Platini apdovanojimo. Juk federacijų vadovų veikla vertinama ne pagal rinktinių rezultatus.

Tačiau garsusis prancūzas nespėjo įvertinti LFF prezidento nuopelnų, nes pats atsidūrė užribyje.

Paviešinus, kad M.Platini ramiai pasiėmė 2 mln. Šveicarijos frankų iš FIFA mafijos krikštatėviu vadinamo S.Blatterio, Etikos komitetas abu pasaulio futbolo valdovus nušalino nuo pareigų 90 dienų.

Lieka spėlioti: ar spės M.Platini grįžti į savo postą, kol LFF vadovo kėdėje sėdi J.Kvedaras?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.