Į Lietuvą atvyksta Europos Komisijos narė V. Bulc

Penktadienį į Lietuvą su oficialiu

Penktadienį į Lietuvą su oficialiu darbo vizitu atvyksta Europos Komisijos narė, atsakinga už transportą, Violeta Bulc.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Penktadienį į Lietuvą su oficialiu darbo vizitu atvyksta Europos Komisijos narė, atsakinga už transportą, Violeta Bulc.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 16, 2015, 6:37 AM, atnaujinta Oct 9, 2017, 6:02 PM

Eurokomisarė susitiks su ministru pirmininku Algirdu Butkevičiumi, susisiekimo ministru Rimantu Sinkevičiumi, Seimo Europos reikalų ir kitų komitetų nariais.

Europos Komisijos narė taip pat dalyvaus „Rail Baltica“ geležinkelio linijos dalies Kaunas-Suvalkai atidarymo ceremonijoje, kuri vyks Kauno geležinkelio stotyje, bei apsilankys Kauno technologijos universitete, kur dalyvaus diskusijoje su akademine bendruomene.

Vizito programoje numatyti ir susitikimai su žiniasklaida. Europos Komisijos narė V. Bulc ir Ministras Pirmininkas A. Butkevičius su žurnalistais susitiks Vyriausybėje. O Kauno geležinkelio stotyje rengiama V. Bulc ir A. Butkevičiaus, R. Sinkevičiaus, Latvijos, Estijos, Suomijos atstovų bei AB „Lietuvos geležinkeliai“ generalinio direktoriaus Stasio Dailydkos spaudos konferencija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo