Druskininkuose kyla įtampa: „Aqua“ centre – opozicijos išpuolis

Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centro „Aqua“ administracija spalio 22 dieną informavo Druskininkų savivaldybę, kad spalio 21 dieną, apie 16 valandą į minėtam centrui priklausančias patalpas, lydimi neaiškių asmenų su filmavimo kameromis, iš minėtos įstaigos darbuotojo jėga atėmę elektroninį raktą, įsibrovė Druskininkų savivaldybės Tarybos nariai konservatorius Vilius Semeška ir liberalas Juozas Šarkus.

„Aqua“ sveikatingumo centras tapo valdžios mūšio lauku.<br>L.Rekevičienės nuotr.
„Aqua“ sveikatingumo centras tapo valdžios mūšio lauku.<br>L.Rekevičienės nuotr.
„Aqua“ sveikatingumo centras tapo valdžios mūšio lauku.<br>L.Rekevičienės nuotr.
„Aqua“ sveikatingumo centras tapo valdžios mūšio lauku.<br>L.Rekevičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 22, 2015, 6:44 PM, atnaujinta Oct 8, 2017, 11:29 AM

Kaip rašoma Druskininkų savivaldybės pranešime spaudai, minėti asmenys į patalpas įsibrovė neteisėtu būdu, jose užsidarė ir neįsileido įstaigos administracijos darbuotojų. Kaip informavo Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centras „Aqua“ administracija, po įsilaužimo patalpose pasigesta antspaudų, USB atmintinių, dokumentų ir vertingų daiktų, kurių sąrašas dar tikslinamas. Dėl padaryto nusikaltimo įstaigos administracija kreipėsi į teisėsaugos institucijas. Pareigūnams pateikti vaizdo įrašai, liudininkų parodymai. „Kas galėtų paneigti, kad minėtas įsibrovimas, galimai ieškant svarbių dokumentų, nėra susijęs su šią savaitę Druskininkų savivaldybės mero Ričardo Malinausko viešu pasisakymu pažadant dar šią savaitę pateikti įrodymus apie konservatorių ir liberalų aukščiausio lygio politikų piktnaudžiavimą tarnybine padėtimi“, – svarstoma Druskininkų pranešime spaudai.

Praėjusią savaitę Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) pareigūnai sulaikė Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centro „Aqua“ direktorių Edmundą Antanaitį.

Įtardama, kad galėjo būti neteisėtai naudojamos Druskininkų savivaldybės lėšos ir turtas, STT pradėjo ikiteisminį tyrimą ir ėmė krėsti ne tik vandens parką, bet ir savivaldybės kabinetus.STT suskubus viešai pasigirti savo, švelniai tariant, keisto darbo rezultatais, Druskininkų savivaldybės vadovai jau rengia atsaką tokiam išpuoliui – ketina kreiptis į teismą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.