Pakruojyje prieš pareigūnų ekipažą išropojo vyras

Staiga prieš važiuojantį policijos automobilį tamsioje gatvėje išniro keturiomis ropojantis vyras.<br>Šiaulių VPK nuotr.
Staiga prieš važiuojantį policijos automobilį tamsioje gatvėje išniro keturiomis ropojantis vyras.<br>Šiaulių VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2015, 4:59 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 1:52 PM

Policija nuolat įspėja vairuotojus saugotis rudenį migruojančių laukinių gyvūnų, kurie netikėtai gali iššokti į važiuojamąją kelio dalį ir tuomet jau eismo įvykis neišvengiamas.

Lapkričio 12-osios nakties įvykiai Pakruojo rajone rodo, kad vairuotojams reikia būti ypatingai dėmesingiems, ne tik dėl to, kad kelyje gali netikėtai pasirodyti gyvūnai, bet ir keturiomis ropojantys žmonės.

Lapkričio 12-osios naktį, 23:25 val., Šiaulių apskrities policijos Pakruojo rajono komisariato patruliai, patruliavę Linkuvos miestelyje, tarnybiniu automobiliu „Škoda Yeti“ važiavo S.Dariaus ir S.Girėno gatve.

Staiga prieš važiuojantį policijos automobilį tamsioje gatvėje išniro keturiomis ropojantis vyras. Pareigūnams pavyko sustabdyti tarnybinį automobilį ir skaudžios nelaimės išvengti.

Tamsoje ropojusį „laimės kūdikį“ pareigūnai pakėlė ir nusivedė į tarnybinį automobilį. Vyras policininkams nesugebėjo paaiškinti, kur kilnojo stikliuką, jam sunkiai sekėsi nurodyti savo gyvenamąją vietą. Galop patruliai išsiaiškino, kad tai – šešiasdešimt septynerių metų Pakruojo rajono, Linkuvos miestelio, gyventojas.

Vyrui nustatytas lengvas, 1,45 prom., girtumas, jis parvežtas į netoliese esančius namus. Linkuvietis jau dešimt kartų baustas už administracinius teisės pažeidimus, iš jų aštuonis – už alkoholinių gėrimų gėrimą arba girto pasirodymą viešojoje vietoje.

Šįkart vyrui teks administracinės nuobaudos už tai, kad girtas pasirodė viešojoje vietoje, už tai, kad per važiuojamąją kelio dalį rėpliojo ten, kur draudžiama, už pėstiesiems nustatytų elgesio tamsiuoju paros metu reikalavimų nesilaikymą, sukėlusį pavojingą situaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.