Internautai ragina atsistatydinti Seimo Pirmininkę

Internete pradėjo plisti

Internete pradėjo plisti raginimai pasirašyti peticiją, raginančią atsistatydinti Seimo Pirmininkę „darbietę“ Loretę Graužinienę.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Internete pradėjo plisti raginimai pasirašyti peticiją, raginančią atsistatydinti Seimo Pirmininkę „darbietę“ Loretę Graužinienę.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 23, 2015, 3:36 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 6:20 AM

„Aš pritariu Loretos Graužinienės atsistatydinimui. Ši Seimo pirmininkė nesirūpina Lietuvos žmonių saugumu ir gerove, o tik demonstruoja savo nepagrįstas ambicijas ir užsiima politinėmis intrigomis. Man gėda dėl jos žemo politinio lygio. Iš jos elgesio darytina išvada, kad jai ir ją delegavusiai partijai nenaudinga stipri teisėsauga“, – rašoma peticijoje.

16.30 val. duomenimis, peticiją jau buvo pasirašę per 3600 asmenų.

Penktadienį vidaus reikalų ministrui Sauliui Skverneliui pranešus apie atsistatydinimą, internete pradėjo plisti raginimai pasirašyti peticiją, kviečiančią nepritarti ministro pasitraukimui. Pirmadienį S. Skvenelis jau buvo sulaukęs per 14 tūkst. piliečių palaikymo.

Partijos Tvarka ir teisingumas deleguotas S. Skvernelis apie savo pasitraukimą pranešė penktadienį po šalį sukrėtusių bėglio su automatu gaudynių Vilniuje. Aršios kritikos jis sulaukė iš parlamento vadovės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.