Saulius Skvernelis apsisprendė – žino, su kuo eis į Seimą

Ramūnas Karbauskis ir vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis turi bendrą planą. Politikos apžvalgininkai neabejoja, kad trečiadienį Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga paskelbs, jog į savo gretas prisiviliojo vieną geidžiamiausių asmenybių – reitingus užsiauginusį S.Skvernelį.

Saulius Skvernelis turi žinią.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Saulius Skvernelis turi žinią.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Saulius Skvernelis sukirto rankomis su R. Karbauskiu (nuotraukoje)?<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Saulius Skvernelis sukirto rankomis su R. Karbauskiu (nuotraukoje)?<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 22, 2016, 6:27 PM, atnaujinta May 31, 2017, 10:33 PM

Anksčiau S.Skvernelis buvo siejamas su kelių partijų planais. Vidaus reikalų ministras buvo laikomas rimta korta bet kurios partijos rinkimų sąraše. Apklausos rodo, kad šį politiką Lietuvos gyventojai vertina palankiausiai.

Trečiadienį vyks spaudos konferencija, kurioje dalyvaus Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas R.Karbauskis ir vidaus reikalų ministras S.Skvernelis. 

„Spaudos konferencijos metu bus atsakyta į klausimus, kurie rūpi žmonėms“, – sakė S.Skvernelis, paklaustas ar ši konferencija reiškia tai, kad politikas ketina Seimo rinkimuose dalyvauti kartu su Valstiečių ir žaliųjų sąjunga.

Paklausus, ar į klausimą (Ar dalyvaus rinkimuose su žaliaisiais. – Red.) politikas atsakys trečiadienį, S.Skvernelis sakė: „Taip“.

Paslaptį norėjo išlaikyti ir R.Karbauskis. Paklausus, ar S.Skvernelis kartu su jo vadovaujama partija žengs į šiais metais vyksiančius Seimo rinkimus, jis atsakė: „Tai sužinosite rytoj.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.