L. Graužinienė apie teroro aktus: „Tampa grandine“

Prakalbusi apie teroro aktus Briuselyje Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė teigė, kad šie įvykiai kelia didžiulį susirūpinimą, tačiau Lietuvoje situacija stebima ir gyventojai turėtų būti ramūs.

L. Graužinienė teigia, kad Lietuvoje situacija stebima ir gyventojai turėtų būti ramūs.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
L. Graužinienė teigia, kad Lietuvoje situacija stebima ir gyventojai turėtų būti ramūs.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2016, 7:30 AM, atnaujinta May 31, 2017, 9:26 PM

Briuselyje dėl teroro aktų – aukščiausias grėsmės lygis. Antradienį sprogimai nugriaudėjo Briuselio Zaventemo oro uoste, taip pat metro stotyje „Maelbeek“.

„Tai dar kartą parodo, kad noras įbauginti europiečius ir svečius yra viena iš jų priemonių. Žūstantys paprasti žmonės nieko neturi bendro su politikų priimamais sprendimais. Ši tendencija tampa grandine.

Mūsų ES institucijos turi dar kartą pergalvoti, kaip kovoti su šiais reiškiniais. Elektroninę erdvę ir kitas priemones jie turi stengtis kontroliuoti ir užkirsti tam kelią, nes mirtininką atpažinti ne taip paprasta“, – Žinių radijuje trečiadienį kalbėjo Seimo pirmininkė.

Pasak L.Graužinienės, antradienį Valstybės saugumo departamento vadovas informavo ir nuramino visuomenę, kad saugos lygio į aukštesnę kategoriją nereikia pakelti. Lietuvoje aplinka stebima ir nereikia papildomų dalykų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.