Draugauti su rusų agentu? Nieko, tiks!

Jei sėdi reitingų viršūnėje, esi tu geidžiamas visų, kiekvienas pasiūlo savo glėbį ir meilę lig širdies gelmių! Tik poezijos jėga gali išreikšti mūsų politinio peizažo grožį, kuris atsiskleidė po naujojo reitingų šviesulio vidaus reikalų ministro S.Skvernelio skrydžio į auksasermėgio valstiečio R.Karbauskio rinkimų sąrašą.

Daugiau nuotraukų (1)

Vytautas Bruveris

2016-03-25 07:56, atnaujinta 2017-05-31 15:42

Tiesa, erelių partijos, kurios lizde formaliai sėdėjo ministras, vedlys R.Paksas dabar tampo pabėgėlį už skverno ragindamas po Velykų atiduoti ir portfelį.

Juk ministras gana dviprasmiškai atrodė šiame poste jau tuomet, kai pabrėždavo, kad neturi ir nenori turėti nieko bendra su organizuota įtariamųjų grupuote.

Tačiau po dabartinio S.Skvernelio viražo R.Paksui neliko kitos išeities, kaip tik paprašyti „delegato“ išeiti iš ministerijos, kad „tvarkiečiai“ su vadu neatrodytų visiškai juokingai.

Bet reitingų raumenis prisipumpavęs ministras atsisakė dėti pareiškimą ir atsidavė premjero A.Butkevičiaus valiai, o pastarasis, pažadėjęs po švenčių pakalbėti su pačiu R.Paksu, vakar jau staiga pareiškė, kad nemato kliūčių S.Skverneliui pasilikti Vyriausybėje.

Kairiųjų vedlio motyvas – lyg ant delno. Susipyksi su S.Skverneliu – po Seimo rinkimų bus daug sunkiau derėtis su juo ir visais „valstiečiais“ dėl koalicijos sudarymo.

Ypač turint galvoje tai, kad dešinėje jau laukia konservatorių paveldėtojo G.Landsbergio glėbys. Išvydęs išsvajotąją progą sugrąžinti partiją į valdžią per konservatorių, liberalų ir žaliųjų valstiečių trejybę, garsusis anūkas iškart pasipiršo naujajai žvaigždei.

Staiga buvo užmiršta, kad visai neseniai A.Kubiliaus vadovaujami konservatoriai savo garsiojoje „Rusijos sulaikymo strategijoje“ R.Karbauskį ir jo partiją skelbė vienais Rusijos įtakos agentų ir tėvynės išdavikų. „Valstietis“ mėgino užtampyti strategus po teismus, bet dešiniesiems pavyko šiaip taip išsisukti ir atsižegnoti.

O persižegnojus dėl valstybės ir jos esminių interesų juk galima eiti obuoliauti su bet kuo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.