L.Graužinienė pasakė, ką mano apie T. Žilinsko kandidatūrą

„Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ dalyvavusi Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė, kalbėdama apie Seime svarstomą Darbo kodeksą, sakė: „Darbo kodeksas ir jį lydintieji teisės aktai bus priimti tokie, dėl kurių apsispręs Seimas. Kol kas apie tai, koks jis bus, kalbėti anksti. Vakar diena parodė, kad diskusijų ir pataisų bus daug, procesas ilgas.“

L.Graužinienė turi savo nuomonę apie T.Žilinsko kandidatūrą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
L.Graužinienė turi savo nuomonę apie T.Žilinsko kandidatūrą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2016, 7:41 AM, atnaujinta May 29, 2017, 3:52 AM

Anot jos, Seimas pritarė keletui pataisų. „Priėmimo stadijoje Seimo nariai turi teisę registruoti pataisas, Kai tik priimsime, žinosime, kokį priėmė, o kol kas galime tik turėti viziją ir dirbti ties kiekvienu straipsniu“, – sakė L.Graužinienė ir akcentavo, kad daugybę diskusijų kelia klausimai, liečiantys visus šalies dirbančiuosius.

Apie protestuojančius profesinių sąjungų atstovus L.Graužinienė kalbėjo: „Dirbome posėdžių salėje ir buvome susikoncentravę ties dokumentu. Profesinių sąjungų lyderiai puikiai žino, kas vyksta, jie dalyvavo svarstymuose komitete.“

Seimo pirmininkė teigė, kad yra tikimybė, kad naujasis darbo kodeksas bus priimtas dar šios Seimo sesijos metu.

Į klausimą, kaip vertina Tomo Žilinsko kandidatūrą į vidaus reikalų ministrus, L.Graužinienė tikino, kad negalinti vertinti kandidato, nes neturi apie jį daug informacijos ir siūlė laukti prezidentės verdikto: „Turi apsispręsti pati prezidentė, jei man reiktų apsispręsti, žinau kokį sprendimą priimčiau“. L.Graužinienė teigė, kad jai kelia klausimų, kodėl Algirdas Butkevičius taip gina kandidatą į ministrus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.