Rinkėjau, dar prisimeni tokį Drąsių?

Profesinės sąjungos galimai susijusios su Rusija, Juodkrantės kopas galbūt trypė rusų diversantai, bet mūsų tarnybos, ko gero, į tai reagavo tinkamai. O gal ir nereagavo, nes galbūt nieko ir nebuvo.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2016, 6:41 AM, atnaujinta May 28, 2017, 2:10 AM

Tokie ir dar keistesni pakalbėjimai artėjančių rinkimų karštligės fone aidės vis garsiau. Todėl piliečiai turėtų išmokti nesinervinti, nebijoti ir į viską žvelgti iš šalies, tarsi į klajojančio cirko vaidinimą. 2016 metų rinkimų kampanijos jiems žada smagių reginių.

Antai šią savaitę blykstelėjo vadinamasis Lazdijų pedofilijos skandalas. Pats atvejis mokykloje – miglotas, bet jau pavirtęs ginklu partinių rietenų kovose.

„Lazdijų savivaldybė ir jai vadovaujantis konservatorius meras A.Margelis dabar yra teisėsaugos ir tos pačios žiniasklaidos taikiklyje. Todėl neatmetama prielaida, kad gali būti bandoma pikantiškomis istorijomis nukreipti dėmesį nuo konservatoriams nepalankių įvykių“, – taip situaciją pakomentavo Socialdemokratų partijos Lazdijų skyriaus valdžia, skubiai atsiribojusi nuo mokytojo, kurio kompiuteryje rasta nuorodų į vaikų pornografijos svetaines.

Klasika. Kai Šaltojo karo metais amerikiečiai viešai prabildavo apie žmogaus teisių pažeidimus Sovietų Sąjungoje, šios propagandininkai atsikirsdavo labai paprastai: „O pas jus negrus muša!“

Įsismaginę Lazdijų socialdemokratai irgi įvardijo galimus „pedofilų tinklo“ dalyvius: „Labai keista, kad mokyklos vadovai ir Lazdijų rajono savivaldybės Švietimo skyriaus vadovai per 45-erius jo darbo mokykloje metus nepastebėjo jokių galimai nusikalstamos veikos požymių.“

Kažkur jau girdėti motyvai, ar ne? Jei N.Venckienei su violetine vėliava pasisekė į Seimą atvesti visą būrį prisiplakėlių, kodėl tokios patirties negalėtų pritaikyti ir kiti?

Jei tai, ką girdime dabar, – tik apšilimas, kas bus rudeniop? Sekso skandalai, kaltinimai sodomija ir kraujomaiša? Ruoškite kukurūzų spragėsius ir patogiai įsitaisykite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.