Algirdas Butkevičius: „Internete komentarų neskaitau“

„Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ premjeras Algirdas Butkevičius kalbėdamas apie socialdemokratų reitingų kritimą net 7 proc. kalbėjo: „Tas reitingų kritimas šiuo metu stiprus, bet trejus metus ir keturis mėnesius reitingai laikėsi labai aukštai. To istorijoje niekada nebuvo, kad valdančioji partija tiek laiko išsilaikytų. Įtakos turėjo ir rinkimų kompanija, kuri prasidėjo labai anksti.“

A.Butkevičius tikino, kad komentarų internete neskaito.<br>T.Bauro nuotr.
A.Butkevičius tikino, kad komentarų internete neskaito.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-28 08:21, atnaujinta 2017-05-27 09:14

Premjeras tikino, kad neseka socialinių tinklų ir neskaito komentarų internete, tad apie tai, kaip internautai reagavo į tokius reitingų pokyčius, nežinantis. Tačiau A.Butkevičiaus komandoje yra žmonių, kurie premjerui kas rytą pateikia spaudos apžvalgą.

„Trečiais kadencijos metais realių darbų padaryta daugiausia, bet dažnai skleidžiama neigiama propaganda, kuri, matyt, visuomenę tikrai veikia. Dabar vadovaujamasi emocijomis, bet prasidės debatai ir diskusijos“, – kalbėjo A.Butkevičius ir pridūrė, kad Lietuvoje ne tiek jau daug žmonių linkę pozityviai vertinti politikus ir partijas.

Komentuodamas partijos sąrašą rinkimams A.Butkevičius teigė, kad sąrašas sudarytas remiantis tam tikrais kriterijais, tokiais kaip veikla partijoje, pareigos Vyriausybėje. Socialdemokratai, sudarydami kandidatų sąrašą, taip pat įvedė tam tikras kvotas moterims ir jaunimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.