Seime lankysis Bavarijos Landtago delegacija

Šią savaitę Lietuvoje lankysis

Seime lankysis Bavarijos Landtago delegacija.<br>D.Umbraso nuotr.
Seime lankysis Bavarijos Landtago delegacija.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2016, 7:19 AM, atnaujinta May 26, 2017, 11:37 PM

Vizito programoje numatyti susitikimai su Seimo Pirmininke Loreta Graužiniene ir Seimo Tarpparlamentinių ryšių su Vokietijos Federacine Respublika grupe.

Bavarijos Landtago atstovai su Lietuvos parlamentarais ketina aptarti Lietuvos ir Vokietijos saugumo politiką atsižvelgiant į šiandienos geopolitinę situaciją regione, pabėgėlių ir migracijos Europoje, euro politikos ir kitus klausimus.

Pirmadienį vyksiančiame Seimo Pirmininkės L. Graužinienės susitikime su Bavarijos Landtago delegacija dalyvaus Seimo Pirmininko pirmasis pavaduotojas Vydas Gedvilas, Seimo opozicijos lyderis Andrius Kubilius, Užsienio reikalų komiteto pirmininkas Benediktas Juodka, Tarpparlamentinių ryšių su Vokietijos Federacine Respublika grupe pirmininkas Kęstutis Masiulis.

Seimo Tarpparlamentinių ryšių su Vokietijos Federacine Respublika grupės nariai su svečiais iš Vokietijos susitiks per darbo pietus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.