R. Paksas: „Gandai apie mano dukrą – nepagrįsti“

Partijoms dėliojant rinkimų sąrašus intriga išlieka „Tvarkos ir teisingumo“ kandidatų penketukas. Nors partijos skyriai pirmoje sąrašo pozicijoje norėtų matyti Remigijų Žemaitaitį, pasigirdo kalbų, kad Rolandas Paksas įkalbinėja, kad į rinkimus partiją vestų dukra Inga Stumbrienė.

R.Paksas su dukra I.Stumbriene kartu dalyvavo partijos kongrese.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
R.Paksas su dukra I.Stumbriene kartu dalyvavo partijos kongrese.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
I.Stumbrienė su R.Paksu lankėsi Alytaus rajone esančiame Pivašiūnų amatų centre.<br>Amatų centro nuotr.
I.Stumbrienė su R.Paksu lankėsi Alytaus rajone esančiame Pivašiūnų amatų centre.<br>Amatų centro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 19, 2016, 4:21 PM, atnaujinta May 18, 2017, 10:26 AM

Ar jau numatyta, kas bus sąrašo viršuje?

„Turiu numatęs. Manau, taip ir bus. Bet pasielgčiau labai neetiškai, jei pasakyčiau, kas tas žmogus (Red. pastaba), prieš tarybos posėdį.

Nešiojami gandai apie mano dukrą yra nepagrįsti ir per ankstyvi“, – iš Kauno aerodromo portalui lrytas.lt komentavo „tvarkiečių“ pirmininkas Rolandas Paksas.

Šiuo metu Indijos vandenyne esančioje Mauricijaus saloje besiilsinti I.Stmbrienė naujienų portalui teigė nekomentuosianti, ar būtent ji bus įrašyta pirma „Tvarkos ir teisingumo“ sąraše.

Moteris domėjosi, iš kur žurnalistai turi tokią informaciją, ir patikino, kad į visus dominančius klausimus gali atsakyti elektroniniu paštu.

Neseniai I.Stumbrienė lydėjo tėvą susitikime su Pivašiūnų bendruomene. Vis dažniau viešumoje kartu su R.Paksu pasirodanti dukra kursto spėliones apie tai, kad būtent jai ketinama patikėti vesti partiją į rinkimus.

Šeštadienį partija „Tvarka ir teisingumas“ turi apsispręsti dėl dviejų pagrindinių klausimų – partijos rinkimų sąrašo eilės sudarymo ir pagrindinių programinių nuostatų Seimo rinkimams priėmimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.