Šalies vadovai sveikina Belgiją nacionalinės šventės proga

Prezidentė Dalia Grybauskaitė ir

Šalies vadovai sveikina Belgiją nacionalinės šventės proga.<br>T.Bauro nuotr.
Šalies vadovai sveikina Belgiją nacionalinės šventės proga.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2016, 11:00 AM, atnaujinta May 18, 2017, 6:54 AM

Šiemet Lietuva ir Belgija mini dvidešimt penkerių metų atkurtų diplomatinių santykių sukaktį. Savo sveikinimo laiške šalies vadovė pabrėžė, kad per šiuos metus abi šalys tapo artimomis partnerėmis ir sąjungininkėmis, o Lietuvos ir Belgijos piliečiai – artimais draugais, kartu ieškančiais būdų, kaip prisidėti prie dar didesnės mūsų gerovės.

Anot Prezidentės, bendradarbiaudamos svarbiausiais žemyno politikos, saugumo ir ekonomikos klausimais, Lietuva ir Belgija sėkmingai prisideda prie savo piliečių ir visų europiečių vertybių išsaugojimo ir stiprinimo.

Šalies vadovė Karaliui palinkėjo stiprios sveikatos ir sėkmės, o Belgijos Karalystei ir visiems jos žmonėms – santarvės, taikos ir klestėjimo.

„Jums, Belgijos žmonėms, Jūsų vadovaujamai Vyriausybei linkiu didžiausios sėkmės, klestėjimo ir gerovės, – sakoma Premjero A. Butkevičiaus sveikinimo laiške. – Šiandien kaip niekada svarbu suvienyti pastangas įveikiant išpuolius prieš pamatines demokratijos ir europines vertybes. Lietuvos Respublikos Vyriausybė yra pasirengusi toliau gilinti tarpusavio bendradarbiavimą ir tęsti svarbius darbus vieningos ir saugios Europos vardan“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.