JAV pasislėpusiai N. Venckienei vis dar vaidenasi pedofilai

Pedofilijos istoriją sukūrusi, per žmonių kraują ir ašaras į Seimą patekusi, bet netrukus iš Lietuvos sprukusi Neringa Venckienė jos šmeižtu patikėjusius žmones toliau gąsdina pedofilais ir kviečia balsuoti už patvoryje sukurtą „Drąsos kelio“ partiją.

N.Venckienė teigia, kad pedofilai Lietuvoje eina aukštas pareigas, tačiau niekaip nesugeba pateikti to įrodymų.<br>T.Bauro nuotr.
N.Venckienė teigia, kad pedofilai Lietuvoje eina aukštas pareigas, tačiau niekaip nesugeba pateikti to įrodymų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2016, 12:20 PM, atnaujinta May 14, 2017, 11:15 PM

„Drąsos kelias“ susikūrė iš skausmo, tragedijos ir nevilties. Žmonės vienijosi kovai prieš neteisybę, prieš pedofilus“, – rašo N.Venckienė, kurios viešą laišką ketvirtadienį paskelbė jos partiečio redaguojamas portalas.

N.Venckienės teigimu, visi, kurie pakilo į kovą su jai vienai težinomais pedofilais, dabar yra persekiojami, teisiami arba jau nuteisti. Tai jos tėvai, giminaičiai, kaimynai.

O tie, kurie, jos nuomone, sužlugdė pedofilijos bylą, padarė stulbinamas karjeras.

„Be pedofilų aukščiausiuose valdžios sluoksniuose nebūtų tokios baigties.

Aišku, kad pedofilų buvo ir bus. Baisiausia, kad Lietuvoje yra šimtai jiems tarnaujančių. Kiek jų teismuose, prokuratūrose, Seime? Kiek supuvėlių už postus ir už pinigus tarnauja iškrypėliams? Kiek tokių yra tarp žurnalistų?“ – rašo N.Venckienė, kuri dar gyvendama Lietuvoje žadėjo paviešinti, kaip ji sakė, pedofilų klano sąrašą, tačiau tik dėl jai vienai žinomų priežasčių iki šiol laiko paslėpusi jį savo stalčiuose.

Nuo 2013 metų balandžio JAV pasislėpusi bėglė teigia, kad jai baisu dėl Lietuvos ateities, kraupu dėl du žmones nužudžiusio brolio Drąsiaus Kedžio dukters ir „tragiška dėl nuteistų ir teisiamų, kurie gynė mergaitę, kalbėjo tiesą ir ieškojo jos“.

Nuo teisėsaugos pasislėpusi Garliavos pedofilijos istorijos kūrėja rašo, kad ji nebeturi vilčių išgelbėti „išsivaikščiojančią, parduotą ir sugriautą Lietuvą“, bet kviečia balsuoti už „Drąsos kelią“ ir Seime kadenciją jau sėdėjusį Joną Varkalą, kuris, anot N.Venckienės, yra sąžinė ir nesavanaudiškumas.

„Kviečiu balsuoti už skausmą, už tragediją, už neįveikiamą kovą su pedofilais“, – neįprastai trumpą laišką baigė N.Venckienė.

Buvusiai teisėjai ir iš Seimo už pravaikštas atleistai parlamentarei teisėsaugininkai yra pateikę įtarimų pagal 16 Baudžiamojo kodekso straipsnių: neteisėtas informacijos rinkimas, mirusiojo atminimo paniekinimas, šmeižimas, įžeidimas, neteisėtai surinktos informacijos panaudojimas, piktnaudžiavimas, vieši raginimai pažeisti Lietuvos suverenitetą, melagingas pranešimas apie nebūtą nusikaltimą, piktnaudžiavimas globėjos pareigomis, tvirkinimas, trukdymas antstolei ir prokurorui atlikti savo pareigas, nepagarba teismui, teismo sprendimo nevykdymas, nežymus sveikatos sutrikdymas, pasipriešinimas policijos pareigūnui ir valstybės simbolių išniekinimas. Teismui leidus N.Venckienę suimti, Lietuva kreipėsi į JAV dėl bėglės ekstradicijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.