„Vilniaus vandenų“ darbuotojas 22 metus buvo okupavęs įmonės patalpas

Įmonę „Vilniaus vandenys“ supurtė negirdėtas skandalas. Pasirodo, kad įmonės administracinėse patalpose nuo 1994 metų gyvena vieno darbuotojo šeima. 

„Vilniaus vandenys“ darbuotojas A.Kuzma gyvena saugomame objekte.<br>lrt.lt
„Vilniaus vandenys“ darbuotojas A.Kuzma gyvena saugomame objekte.<br>lrt.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 27, 2016, 8:47 PM, atnaujinta May 10, 2017, 2:12 AM

Tai atsikleidė LRT laida „Specialusis tyrimas“. Žurnalistai išsiaiškino skandalingą istoriją, kad Antavilių vandenvietėje administracinės paskirties patalpose gyvena 3 asmenų šeima. Tai „Vilniaus vandenų“ darbuotojas Arūnas Kuzma, jo žmona Anžela ir sūnus Vytautas.

Šeima antaviliuose gyvena 23-ejus metus. Kai šia istorija pradėjo domėtis „Specialusis tyrimas“, bendrovė iš pradžių neigė, kad kažkas gyvena administraciniame pastate. 

Tačiau žurnalistams palūkėjus, vakare į saugomą teritoriją atvažiavo A.Kuzmos žmona Anžela. Kiek vėliau – ir pats A.Kuzma. 

Patys žurnalistai į teritoriją nebuvo įleisti, nes apsaugos darbuotojas tikino, kad ten negali patekti pašaliniai asmenys. Tačiau jis nė žodžiu neužsiminė apie ten gyvenančią Kuzmų šeimą. 

Maža to, „Vilniaus vandenys“ nepateikė dokumentų, kurie įrodytų, kiek už būsto nuomą mokėjo A.Kuzma. Tačiau paaiškėjo, kad įmonė negali paaiškinti, ar per pastaruosius 15 metų A.Kuzma iš vis mokėjo nuomą ir komunalinius mokesčius.

Kaip tikino „Vilniaus vandenys“ komunikacijos atstovas Antanas Bubnelis, žurnalistai nebuvo įleisti, nes baimintasi, kad bus pakenkta saugumui – bus pamatyta, kaip veikia tam tikri įrenginiai.

Tačiau vėliau laidos žurnalistai galėjo pasidairyti po administracinėse patalpose įrengtą butą. A.Bubnelis patikino, kad A.Kuzma su šeima turės kuo greičiau išsikraustyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.