Klaipėdos meras padėkojo vaiką iš vandens ištraukusiam vaikinui

Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas antradienį rotušėje padėkojo klaipėdiečiui Laurentui Šimaičiui, kuris praėjusią savaitę išgelbėjo į Danės upę įkritusį berniuką.

V.Grubliauskas padėkojo L.Šimaičiui.<br>Klaipėdos savivaldybės nuotr.
V.Grubliauskas padėkojo L.Šimaičiui.<br>Klaipėdos savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-22 16:31, atnaujinta 2017-04-17 08:37

„Sakau didelį ir nuoširdų ačiū ne tik kaip miesto vadovas, bet ir kaip paprastas miestietis. Laurentas – puikus pilietiškumo, atsakingumo ir kuklumo viename žmoguje pavyzdys. Viliuosi, kad jis įkvėps mus visus bei padės išugdyti suvokimą, jog pagalba nelaimės ištiktiems yra kiekvieno iš mūsų pareiga ir atsakomybė visuomenei“, – sakė V.Grubliauskas.

Pasak L. Šimaičio, minėto įvykio metu labiausiai jį nustebino aplinkinių žmonių abejingumas – užuot suskubę padėti į upę įkritusiam berniukui, vieni tiesiog praeidavo pro šalį, kiti tik stebėjo situaciją iš šalies ir nieko nedarė.

Nelaimė nutiko praėjusios savaitės ketvirtadienio popietę. Klaipėdos specialiosios tarnybos gavo pranešimą, kad prie Biržos tilto į Danės upę įkrito vaikas. Jie netrukus atsidūrė įvykio vietoje, bet pagalbos nebeprireikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.