Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis: „Nebesu vienišas“

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis trečiadienio rytą papasakojo apie savo formuojamą komandą ir atskleidė, kad prie komandos kvies prisijungti ir studentus, kurie studijuoja politikos mokslus.

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis: „Nebesu vienišas.“<br>T.Bauro nuotr.
Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis: „Nebesu vienišas.“<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2016, 7:40 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 7:51 AM

„Jau nebesu vienišas, kaip jaučiausi iš pradžių. Atrodo, kad lygtai pats turi susikurti tą aplinką ir tai taip pat yra iššūkis. Tai nauja vieta ir turi suprasti, kas ką turi veikti ir kokie darbai turi būti padaryti.

Informacijos srautai, turbūt reikėtų įvardinti, galingi. Reikia atsirinkti, sužinoti esmę“, – trečiadienio rytą Žinių radijuje pripažino naujai išrinktas Seimo pirmininkas V.Pranckietis.

V.Pranckietis dabar jaučiasi žymiai geriau, nes jau surinko savo komandą. Kartu su juo dirba buvusi Seimo narė Laima Mogenienė, Egidijus Rumbutis, Justina Jurevičiūtė, Rūta Šimonytė.

Jis teigė, kad užsienio politikos klausimais jam toliau patarinės Užsienio reikalų ministerijos deleguotas ambasadorius Kęstutis Kudzmanas. Taip pat pakvietė prisijungti VDU docentę Gintarę Žukaitę.

„Jauni žmonės įsilies į komandą. Tai kitoks mąstymas ir kitokie gebėjimai“, – sakė Seimo pirmininkas.

Žinių radijuje jis taip pat prakalbo, kad prie savo komandos kvies prisijungti politikos mokslus studijuojančius studentus. Juos planuoja kas kelis mėnesius keisti ir kviestis iš įvairių universitetų. „Kalbėsime su universitetais“, – sakė pašnekovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.