Papasakok apie gerus žmones ir pamatyk juos per „Lietuvos ryto“ televiziją

Pasaulis nėra toks niūrus ir kupinas skaudžių istorijų, kaip daug kam gali atrodyti. Lietuvoje yra tiek daug šviesių žmonių, apie kuriuos težino jų kaimynai, artimiausi draugai.

„Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Lietuva tiesiogiai“ vedėja Daiva Žeimytė.
„Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Lietuva tiesiogiai“ vedėja Daiva Žeimytė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2016, 4:32 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:34 AM

Ar tai būtų berniukas, kasdien vienišai močiutei nešantis malkas, ar žmogus, vedamas vien gerų norų ir begalinės atjautos, iš savo vargingų santaupų padedantis skurstantiems. O gal tai žmonės, visą savo meilę atiduodantys likimo nuskriaustiems ir paliktiems vaikams?

Lietuvoje yra tiek daug pozityvių istorijų, apie kurias mes tiesiog neišgirstame, nes jų niekas taip garsiai nepasakoja.

„Lietuvos ryto“ televizija, siekdama būti socialiai atsakinga ir žiūrovams nerodyti tik blogų, sukrečiančių ar tragiškų naujienų, savo televizijos duris dar plačiau atveria ir kitokioms istorijoms. Norime, kad kuo daugiau gerųjų pavyzdžių išgirstų ir mūsų žiūrovai.

Nuo šio šeštadienio savaitės įvykių apžvalgos laidoje „24/7“ atsiras nauja rubrika „Geri žmonės“. Kiekvieną savaitę rodysime po naują herojų, savo gerais darbais prisidedantį prie geresnės Lietuvos kūrimo.

„Yra toks posakis: blogiems žmonėms reikia, kad geri nieko nedarytų. O mes darysime. Norime, kad žmonės didžiuotųsi savo tautiečiais. Norime rodyti gerus žmones, kurių dėka Lietuva po truputį tampa gražesnė“, – sako laidos vedėja Daiva Žeimytė.

Gal ir Jūs žinote tokių žmonių, kurių istorijos turi būti išgirstos? Pasidalinkite! Siūlykite žmones adresu gerizmones@lrytas.lt

Laidą „24/7“ žiūrėkite šeštadieniais 21 val. 30 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.