Premjeras: „Greta Kildišienė turėjo pasakyti, kas nuomoja Agrokoncerno automobilį“

Seimo narė Greta Kildišienė

Seimo narė Greta Kildišienė turėjo pasakyti, kas nuomoja Agrokoncerno automobilį, kuriuo ji naudojasi, sako ministras pirmininkas Saulius Skvernelis.<br>T. Bauro nuotr.
Seimo narė Greta Kildišienė turėjo pasakyti, kas nuomoja Agrokoncerno automobilį, kuriuo ji naudojasi, sako ministras pirmininkas Saulius Skvernelis.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-17 11:53, atnaujinta 2017-04-12 01:37

„Aš manau, kad istorijai nužengus taip toli, reikėtų, jeigu ją jau pabaigei, atversti visas tas kortas, kokios buvo“, – žurnalistams Vyriausybėje antradienį sakė premjeras, paklaustas, ar turėjo būti paviešintas asmuo, nuomojęs Agrokoncerno automobilį.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovė G.Kildišienė antradienį pranešė, kad jos artimieji atsisakys išperkamosios nuomos būdu iš Agrokoncerno pirkto automobilio, o ji pati įsigis asmeninį.

Tačiau G.Kildišienė neatskleidė, koks giminystės ryšys sieja ją su minimu asmeniu: „Tas asmuo yra privatus, nėra viešas, tai yra jo noras arba nenoras atskleisti savo tapatybę.“ 

Žiniasklaidoje daug dėmesio sulaukė faktas, kad G.Kildišienė naudojasi LŽVS pirmininko Ramūno Karbauskio valdomam Agrokoncernui priklausančiu automobiliu „Range Rover“. R.Karbauskis aiškino, kad Agrokoncernas išperkamosios nuomos būdu šį automobilį nuomoja kitam neįvardijamam privačiam asmeniui, o pastarasis leidžia juo naudotis Seimo narei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.