Gali išeiti iš proto: „niekieno“ automobilio signalizacija kaukė prie namo dvi paras

„Vidiniame namo kieme stovi automobilis, kurio signalizacija kaukia nuo trečiadienio vakaro. Tai vyksta nuolat – dieną ir naktį. Ne kartą kvietėme policijos pareigūnus, jie atvažiuoja ir išvažiuoja, kol nėra žinoma, kur automobilio savininkas, nieko negalima padaryti“, – pasakojo Antakalnio mikrorajono gyventojas Karolis.

Šio automobilio signalizacija po langais kaukia jau dvi paras.<br>Skaitytojo nuotr.
Šio automobilio signalizacija po langais kaukia jau dvi paras.<br>Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2017, 3:22 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 6:48 AM

Antakalnio gatvėje prie 75 numerio pažymėto namo tamsus automobilis „Ford“ stovi jau kelias dienas. „Mes patys taip pat nieko negalime padaryti ir esame priversti klausytis signalizacijos kaukimo“, – kalbėjo jis ir pridūrė, kad jau antrą parą gyvena nuolatiniame triukšme.

Vilniaus apskrities VPK komunikacijos poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius patvirtino, kad ketvirtadienio vakarą gauti net du pranešimai apie kaukiančią automobilio signalizaciją.

„Tarp 20 val ir 20 val. 30 min. buvo gauti du pranešimai, kad Antakalnio g. 75 namo kieme veikia automobilio garsinė signalizacija ir trukdo žmonių poilsį. Įvykis priskirtas „B“ kategorijai. Tai reiškia, kad į jį privalu greitai reaguoti. Ekipažas atvyko per šešias minutes“.

Anot jo, buvo bandyta skambinti automobilio savininkui, bet jis ragelio nekėlė. „Buvo surašytas tarnybinis pranešimas, o komisariate yra priimtas nutarimas automobilio savininkui pradėti administracinę nusižengimo bylos teiseną dėl triukšmavimo“, – kalbėjo P.Radvilavičius ir patikslino, kad automobilio savininkui bus skirta piniginė bauda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.