Poezija apie varpas internetą pralinksminęs Seimo narys: „Čia subtilus humoras“

„Tiesiu varpą tau, nors nei akių, nei veido nematau, ir ne žiūrėt, o imti, jeigu duoda, reikia, ir nesakykit, kad tik mane karštis veikia“ – ši Seimo nario Kęstučio Mažeikos poezija socialiniuose tinkluose sukėlė tikrą audrą.

M.Mažeika teigia, kad tai ne paskutinis jo eilėraštis.<br>Facebook.com nuotr.
M.Mažeika teigia, kad tai ne paskutinis jo eilėraštis.<br>Facebook.com nuotr.
Patarimai dėl Joninių nakties.<br>Facebook.com nuotr.
Patarimai dėl Joninių nakties.<br>Facebook.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-02-07 09:52, atnaujinta 2017-04-10 15:07

Tokiu eilėraščiu 2015-ųjų rugpjūtį dar tik būsimas Seimo narys sveikino savo „Facebook“ bičiulius su Tarptautine orgazmo diena ir šypsodamasis pozavo rugių varpų fone. Dar labiau internautus pradžiugino tai, kad prie šios žinutės mygtuką „patinka“ spustelėjo ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos lyderis Ramūnas Karbauskis, taip išreikšdamas palaikymą partijos kolegai.

K.Mažeika tikino, kad eilėraštis dėmesio sulaukia jau ne pirmą kartą, todėl nenustebo, kad per naktį tapo socialinių tinklų žvaigžde.

„Senas jau eilėraštis, o ir žvaigžde tampu jau antrą kartą. Sykį jis viešai buvo primintas prieš antrąjį rinkimų turą. Kas matė, tai jau matė, bet veikiausiai jį pastebėjo ne visi, tad nieko keista, kad vėl skaito“, – kalbėjo Sūduvos apygardoje į Seimą išrinktas „valstietis“.

Politikas teigė neketinantis šio poezijos kūrinio šalinti iš savo socialinio tinklo paskyros: „Tikrai ne. Kas buvo, tai buvo, visi buvom jauni. Nieko čia blogo, čia subtilus humoras. Manęs tai nežeidžia, pats turiu humoro jausmą ir viską vertinu kaip buvusią smagią akimirką.“

Į klausimą, ar šis eilėraštis yra jo ar liaudies kūryba, K.Mažeika atsakė, kad tai jo kūrinys, o artimiausiu metu jo rinkėjai gal net bus pradžiuginti dar vienu poezijos perlu: „Vakar pagalvojau, kad jei toks populiarumas, tai reikia dar ką nors parašyti. Ryte atsikėliau, žiūriu, toks populiarumas. Piktų komentarų nesulaukiau, visi tik teigiami, linksmi, šmaikštūs.“

Kiek anksčiau politikas savo socialiniame tinkle platino patarimus ūkininkams dėl Joninių nakties. „Buvo tikima, kad ūkininkas sulauks gero derliaus, jei šią naktį apibėgs savo laukus ir nuogas pasivolios rasoje“, – kalendoriaus lapelio nuotrauka dalijosi politikas ir perspėjo savo kaimynus, kad jie nenustebtų išvydę tokį vaizdą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.