Kaunietis apkvaito nuo šviesiaplaukės dėmesio ir gavo skaudžią pamoką

Pažintis su žavia šviesiaplauke kauniečiui kainavo 4 tūkst. eurų ir skaudžią pamoką – jos sutuoktinis nusprendė paauklėti konkurentą ir surengė pinkles su jo žmona susitikinėjusiam vyriškiui. Mylima moteris iš meilės trikampio pasitraukė ir buvusį meilužį apkaltino persekiojimu.

Pažintis su žavia šviesiaplauke kauniečiui kainavo 4 tūkst. eurų ir skaudžią pamoką.<br>123rf asociatyvioji nuotr.
Pažintis su žavia šviesiaplauke kauniečiui kainavo 4 tūkst. eurų ir skaudžią pamoką.<br>123rf asociatyvioji nuotr.
Pažintis su žavia šviesiaplauke kauniečiui kainavo 4 tūkst. eurų ir skaudžią pamoką.<br>123rf asociatyvioji nuotr.
Pažintis su žavia šviesiaplauke kauniečiui kainavo 4 tūkst. eurų ir skaudžią pamoką.<br>123rf asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-02-20 18:01, atnaujinta 2017-04-09 17:22

Kaunietis kreipėsi į Kauno apskrities policijos komisariatą dėl mylimos moters sutuoktinio grasinimo susidoroti, tačiau patikslinus aplinkybes buvo nuspręsta atsisakyti ikiteisminio tyrimo. Vyras ketina kreiptis į teismą ir susigrąžinti meilužei paskolintus pinigus.

Žadėjo išsiskirti su vyru

Teisininku dirbantis kaunietis Domas (tikrasis vardas ir pavardė žinomi. – Red. pastaba) pernai vasario mėnesį tinklalapyje „Facebook“ susipažino su žavia mergina, kuri jam iškart krito į akį. Vyras jai nusiuntė žinutę ir pasveikino vardadienio proga. Netrukus iš jos sulaukė atsako, ir draugiški santykiai labai greitai virto karštais jausmais.

„Pirmą kartą mes susitikome vasario 27 dieną, ir kaip pas porą pas mus viskas labai greitai augo. Pirmas susitikimas buvo iškart labai karštas. Nebuvo jokio šlifavimosi ar santykių per atstumą – viskas vyko tiesiai, kaip pas seniai pažįstamus žmones“, – žvelgdamas į savo telefoną, kuriame liko apie 6 tūkst. jos žinučių, kalbėjo pašnekovas.

Domas ir Monika (tikrasis vardas ir pavardė žinomi. – Red. pastaba) draugavo devynis mėnesius. Vis susitikdavo, kartu keliaudavo, mėgaudavosi gardžia vakariene ir meilės žaidimais. Apie sutuoktinį paklausęs Domas vis sulaukdavo mylimosios paaiškinimų, jog jų neva niekas nesieja ir ruošiasi skyryboms bei naujo gyvenimo kūrimui kartu su juo.

Meilės apakintas Domas ištekėjusiai moteriai pirko gėles, brangius kvepalus ir kitas dovanas, nuolat lepino dėmesiu ir išvykomis. Net nedvejodamas skolino pinigus. Jis kaunietei paskolino 4 tūkst. eurų – 1,5 tūkst. pervedė į jos asmeninę sąskaitą, o kitus pinigus per kelis kartus davė grynaisiais. Moteris žadėjo pinigus sugrąžinti, tačiau nenurodė kada.

„Dabar įžvelgiu jos schemą – viskas buvo vykdoma pagal planą. Visa tai, kad jos vyras neva turi kažkokių įsipareigojimų jai, ir visa kita buvo „feikas“. Ji norėjo turėti mane kaip meilužį ir tiesiog gauti pinigų. Aš net nežinojau, kam ji naudojo tuos pinigus, ji tiesiog pasakė, kad jai reikia, ir aš nesidomėjau, nes mylėjau ją“, – sakė kaunietis.

Sutuoktinis nusprendė pats paauklėti

Rudenį apie poros draugystę sužinojo jos sutuoktinis ir vėlyvą vakarą parašė iš žmonos telefono žinutę, kad atvyktų iki namų, neva Monika nori kuo skubiau su juo susitikti.

Kaunietis išsikvietė taksi ir nuvyko iki jos namų, kur jis moterį dažnai pasiimdavo. Atvykęs jis bandė skambinti keletą kartų, tačiau skambutis vis būdavo atmetamas. Jis parašė žinutę ir staiga pamatė, kaip prie taksi durelių išdygo meilužės sutuoktinis. Tuomet kilo konfliktas.

Po keiksmažodžių lavinos jis ištraukė Domą iš taksi automobilio, prasidėjo muštynės. Domui pavyko paskambinti ir iškviesti policiją. Atvykus policijos patruliams Domas dėl incidento parašė pareiškimą. O sutuoktinis aiškino, kad nebandytų daugiau lįsti prie jo žmonos, nes jų šeimoje viskas yra gerai ir jie ketina pirkti naują būstą.

„Man buvo šokas, iškart paskambinau jai, o telefone girdėjau klyksmus, kad ji verkia“, – sakė pašnekovas.

Pasak Domo, po konflikto jis vis sulaukdavo grasinančių jos vyro skambučių ir žinučių. „Tačiau jis toks vyras, kad netikėjau, jog imtųsi kokių veiksmų. Gal ką nors ir moka įbauginti, tačiau aš gyvenime esu daug matęs“, – pasitikėjimo savimi neslėpė vyras.

Kaunietis pasidavė tik mylimosios prašymams ir nuėjo į policijos komisariatą atsiimti pareiškimo, kurį parašė dėl jos vyro elgesio. Po to jo mylima moteris virto pikta, pagiežinga kauniete, kuri nė iš tolo nepriminė tos švelniosios meilužės.

„Kokia buvau kvaila ir vos nepadariau klaidos. Tu man atvėrei akis – pamačiau, koks tu esi iš tiesų. Aš apsisprendžiau grįžti pas vyrą“, – jos žodžius atkartojo Domas.

Vyras vis sulaukdavo jos vyro skambučių ir žinučių. Jis pakvietė pasikalbėti ir iki galo išsiaiškinti santykius. Atvykus Domui, vyriškis taip ir neišėjo. Gavo tekstinę žinutę: „Nufilmavo tave kameros prie mašinos. Du kaimynai matė. Apibraižytas šonas. Supjaustyta padanga. Palikti du maišai, kviečiu antiteroristines pajėgas dėl bombos ir policiją. To ir laukiau. Papuolei!“ Tačiau po šios žinutės jis jokių veiksmų nesiėmė.

Jei tik ji panorėtų, jis viską atleistų

Domas vis prašė Monikos susitikti ir grąžinti jam skolą, tačiau pinigų taip ir nesulaukė. Buvusi meilužė net nenori matyti jo akyse, o kaunietis ketina dėl to bylinėtis teisme.

„Susitikęs norėčiau jos paklausti, kodėl ji taip elgiasi, kad ji man į akis tai pasakytų, ne per telefoną ar dar kažką. Kodėl buvo melas ant melo“, – sakė vyriškis.

Pasiteiravus, ką jis jai dabar jaučia, ar atleistų, jei ji norėtų būti su juo ir paliktų savo vyrą: „Turbūt taip. Aš ją myliu. Aš daugiausia pykstu dėl to, kad perkasi naujus namus, tai didžiausias skausmas. Jos vyras nėra kaltas dėl ko nors, bet labiausiai norėčiau, kad vis dėlto jis kentėtų, o ne ji“, – nuleidęs akis kalbėjo jaunas vyras.

Moteris atsisakė komentuoti

Susisiekus su kauniete ji pareikalavo jos netrukdyti ir teigė nieko negalinti paaiškinti.

„Aš nenorėčiau nieko (komentuoti. – Red. pastaba). Jei jis turi, ką pakomentuoti, tai jis pakomentuos policijoje, nes jis yra ten laukiamas. Darbo metu prašau manęs netrukdyti tokiais klausimais“, – lakoniškai atkirto Monika ir padėjo ragelį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.