Tadas Ignatavičius. Valstietija stipri vakarykšte diena

Nacionalinės vertybės nerūdija ir negali būti paliktos ant lentynos ar juo labiau ant krosnies.

Štai ir buvusi ilgametė Seimo narė D.Teišerskytė, save tokia vertybe kadais paskelbusi, sugrįžta į tarnybą valstybei. Ir ne bet kokią!<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Štai ir buvusi ilgametė Seimo narė D.Teišerskytė, save tokia vertybe kadais paskelbusi, sugrįžta į tarnybą valstybei. Ir ne bet kokią!<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 17, 2017, 4:00 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 8:32 PM

Štai ir buvusi ilgametė Seimo narė D.Teišerskytė, save tokia vertybe kadais paskelbusi, sugrįžta į tarnybą valstybei. Ir ne bet kokią!

Rinkėjai šiai nacionalinės politikos ir poezijos veteranei pernai per Seimo rinkimus pasakė: „Ponia, jau gal gana, pailsėkime – mes nuo jūsų, jūs nuo mūsų.“

Gavusi atleidimo lapelį ponia graudžiai viešai ašarojo. Jos jautrios poetiškos sielos negalėjo numaldyti net solidi išeitinė kompensacija.

Bet štai ši kaunietė – vėl valstybės tarnybos baruose. Seimo Kultūros komitetas, vadovaujamas ne mažiau jautraus menininko R.Karbauskio, paskyrė D.Teišerskytę Lietuvos radijo ir televizijos komisijos (LRTK) nare.

Taigi ji vėl sugrįžta ketveriems metams valdyti, tiktai šį kartą – ketvirtosios valdžios – žiniasklaidos.

Žymioji liberalė – sparnuotų frazių ir gilių minčių autorė. Vienas jos atradimų – tai, kad „negras“ kvepia taip pat kaip ir klozetas.

Akivaizdu, kad ši visuomenę dėl nepavykusios savo santuokos virkdžiusi ponia emocingais minčių viražais mus ne mažiau džiugins ir naujose pareigose.

Štai ir Kultūros komiteto posėdyje, netverdama džiaugsmu dėl jai suteiktos tokios malonės, D.Teišerskytė žadėjo tikrai nenuvilti ir pareiškė, jog pagaliau padarys, kad žiniasklaida taptų „valstybės bičiuliu, valstybės šlovintoju, draugu“.

Ir čia pat pridūrė, kad visus „nupirktus“ žurnalistus prigriebs iš peties.

Ar gali kas maloniau skambėti R.Karbauskio ausiai?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.