Jaunieji socialdemokratai išsirinko naują lyderį

Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos pirmininke išrinkta Agnė Goldbergaitė, buvusi sveikatos apsaugos ministro patarėja.

A. Goldbergaitė yra baigusi švietimo politikos ir vadybos magistro studijas Mykolo Romerio universitete.<br>Asm. archyv. nuotr.
A. Goldbergaitė yra baigusi švietimo politikos ir vadybos magistro studijas Mykolo Romerio universitete.<br>Asm. archyv. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 20, 2017, 2:17 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 2:57 PM

25 metų A. Goldbergaitė tapo pirmąja moterimi, vadovaujančia jauniesiems socialdemokratams.

Į šį postą pretendavo dar du kandidatai – Šiaulių vicemeras Domas Griškevičius ir Panevėžio rajono tarybos narė Modesta Petrauskaitė.

Pasak A. Goldbergaitės, dabartiniai iššūkiai šalies visuomeniniame gyvenime verčia jaunuosius socialdemokratus ne tik žengti koja kojon su permainomis, bet ir patiems būti pokyčių iniciatoriais.

„Privalome sakyti ir daryti tai, ką iš tikrųjų galvojame, o ne tai, ko iš mūsų tikimasi. Šiandien svarbiausia – principingai apginti mus vienijančias socialdemokratines vertybes bei prisidėti prie šalies jaunimo gerovės kūrimo“, – sakė naujoji organizacijos lyderė.

A. Goldbergaitė yra baigusi švietimo politikos ir vadybos magistro studijas Mykolo Romerio universitete, čia dėstė švietimo įstaigų administravimą, vėliau dirbo Seimo nario ir sveikatos apsaugos ministro Juro Poželos patarėja.

Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjunga – 1922 metais veiklą pradėjusi nevyriausybinė jaunimo organizacija, kuri siekia įgyvendinti kairiosios politinės krypties idėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.