S.Skvernelis neprognozuoja, ar koalicija išsilaikys iki kadencijos pabaigos

Kilus įtampai valdančioje koalicijoje socialdemokratai ir „valstiečiai“ sėdo prie detybų sta;o kalbėtis, o po susitikimo buvo pranešta, kad koalicija toliau sėkmingai tęs darbą. Vis tik vėliau socialdemokratai išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad „koalicija negali būti pagrįsta diktatu“.

S.Skvernelis apie koalicijos ateitį kalba santūriai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
S.Skvernelis apie koalicijos ateitį kalba santūriai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2017, 7:34 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 2:12 PM

„Mūsų nuomonės yra perkeltos į Vyriausybės programą, priemonių įgyvendinimo planą ir to laikomės „, – duodamas interviu LRT radijo laidai „Ryto garsai“ apie neseniai vykusį susitikimą su koalicijos partneriais, kurio metu buvo gludinami nuomonių skirtumai, sakė premjeras Saulius Skvernelis.

Ar tikėtinas kitas koalicijos variantas, ne su socialdemokratais? „Reikia kalbėti apie tą koaliciją, kuri šiandien yra nepaisant vakar išplatintų pranešimų, kurie buvo išplatinti. Kol koalicijos sutartis galiojanti, ji veikia. Bendraujame ir bendrausime su opozicinėmis frakcijomis, su kuriomis vienu ar kitu klausimu nuomonės sutampa“, – kalbėjo jis.

Anot S.Skvernelio, jis neketina prognozuoti, ar koalicija išsilaikys iki kadencijos pabaigos ir šį darbą turi dirbti politologai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.