Kaip Dovilė pozityviai mėšlą uostė

Seimo narys – visų galų meistras, kuris ne tik gali, bet tiesiog privalo tuos galus sutvarkyti. Lyg koks misteris Properis iš tos reklamos. Šitaip parlamentaro visagalybės ribas nuo pat Adomo ir Ievos įsivaizduoja dažnas rinkėjas, ypač provincijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2017, 6:04 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 10:41 AM

Nieko keista, kad dažnas tautos išrinktasis, nors ir patyliukais padūsaudamas dėl tokio įvaizdžio, vis vien stengiasi jį atitikti.

Bet štai atėjo naujas Seimas su tokiais veikėjais, prieš kurių veiklą ėmė blankti visų ankstesnių kadencijų atstovų triukai. Vien ryškiosios „valstiečių“ žvaigždės D.Šakalienės parlamentinė veikla ko verta!

Antai viena Klaipėdos krašto ūkininkė kreipėsi į šią Seimo narę, kad ši padėtų jai susitikti su rajone rinktu žemės ūkio ministru B.Markausku. Mat moteris seniai pykstasi su kaimynais, kad jie netoliese laiko didelę karvių bandą, kurios mėšlo dvokas esą visus aplinkui baigia nunuodyti.

Bet vietoj ministro į kitą Lietuvos pakraštį atgriuvo pati D.Šakalienė – ir ne viena, o su aplinkos viceministru M.Gudu ir net trijuose ekipažuose susigrūdusia smulkesne ministerijos palyda.

Apie savo žaibo vizitą Seimo narė laiško autorės neįspėjo, tad šiai nežinant ėmė vaikščioti jos kieme ir uostyti, ar tikrai smirdi mėšlu. Tąkart dvoko neužuodė, bet nedelsdama nustatė daug įvairių teisinių problemų ir spragų, susijusių su karvių laikymu, kurias žada spręsti aukščiausiu lygiu.

Įdomu klausytis ne tik D.Šakalienės tiradų apie žygį, bet ir stebėti, kaip aplinkos viceministras, savo noru sutikęs pabūti klounu, dabar bando apsimesti toks nesąs.

Bet ką čia mes į neigiamą pusę šią istoriją sukame? Juk nepamirškime, ką D.Šakalienė žiniasklaidai buvo užsimojusi įstatymu nurodyti: joje turi būti pusė „pozityvo“ ir pusė „negatyvo“.

Todėl pasidžiaukime, kad šiame Seime atsirado tokių profesionalų, kurie pateiktais įstatymų projektais ir Konstituciją sugeba išniekinti, ir mėšlo dvoko detektoriumi pabūti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.