Remigijus Žemaitaitis iškoneveikė „valstiečius“

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ Remigijus Žemaitaitis „Žinių radijo“ laidoje „Opozicija“ negailėjo kritikos valdantiesiems ir net keletą kartų pakartojo, kad naujosios reformos vykdomos buldozerio principu.

R.Žemaitaitis piktinosi „valstiečių“ vykdomomis pertvarkomis.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
R.Žemaitaitis piktinosi „valstiečių“ vykdomomis pertvarkomis.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2017, 7:40 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 8:40 AM

R.Žemaitaičiui itin kliūva tai, kad politikų žodžiai ir darbai siekiant pradėti urėdijų reformą skiriasi kaip diena ir naktis, o kai kuria sprendimai pasižymi sunkiai suvokiama logika. „Darome miškų reformą, nes tai puiku ir gera, o „Lietuvos geležinkelius“ reikia skaidyti, nes tai per didelis monopolis. Einama buldozerio principu ir žmonėms neaiškinama, kas ir kodėl vyksta“, – piktinosi jis.

Anot politiko, valstybėje tvyro chaosas ir dėl naujojo darbo kodekso: „S.Skvernelis buldozeriniu būdu nustūmė visus trišalės tarybos pasiūlymus, o R.Karbauskis kaip koks krivių krivulė, nusileidęs nuo savo kalno pradeda grasinti, kad jei nebus susitarta, visas liks kaip buvo...“

Laidoje R.Žemaitaitis atsiprašė ir galimai Kęstučio Pūko seksualinį priekabiavimą patyrusių merginų ir jų mamų bei paaiškino, kad šis į skandalą įsivėlęs politikas nėra partijos narys, jis į Seimą pateko su vienu iš visuomeninių judėjimų.

„Noriu atsiprašyti tų merginų, moterų ir tų mamų, kurių dukros buvo pokalbyje su juo. Dar sakytum, kad koks jaunas dvidešimtmetis kibina, bet kai žmogus jau metuose kibina... tai labai nemalonu, bet tai ką tada valstiečiams daryti, kad sakė, kad išvaikys alkoholikus, o jau per pirmas savaites trys partijos nariai gerai pašventė. Kalbėta apie šeimos vertybes, o paskui išlindo „roveriukai“ ir „kailinukai“...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.