Po sekso skandalo su 14-mete ėmė braškėti Kauno valdininko kėdė

Dėl intymių santykių su 14-mete teisiamo 30-mečio Kauno valdininko P.R. kėdė ėmė smarkiai klibėti – miesto savivaldybėje artimiausiomis dienomis bus sudaryta komisija, kuri siūlys administracijai, kokių priemonių imtis kolegos atžvilgiu.

Kauno savivaldybėje netrukus bus sudaryta komisija, kuri įvertins, ar Būsto valdymo skyriuje dirbantis valstybės tarnautojas P.R. (nuotr.) gali toliau eiti pareigas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kauno savivaldybėje netrukus bus sudaryta komisija, kuri įvertins, ar Būsto valdymo skyriuje dirbantis valstybės tarnautojas P.R. (nuotr.) gali toliau eiti pareigas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2017, 3:00 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 8:05 PM

Savivaldybės Būsto valdymo skyriuje dirbantis vyriausiasis specialistas gali netekti darbo, jei komisija pasiūlys jį atleisti iš pareigų.

Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus Gintaro Petrausko nuomone, P.R. turėtų būti atleistas iš valstybės tarnybos.

„Valstybės tarnautojams keliami aukšti reikalavimai, jie privalo būti nepriekaištingos reputacijos“, – naujienų portalui lrytas.lt tvirtino G.Petrauskas.

Savivaldybės komisija sprendimą dėl P.R. turėtų priimti per savaitę.

Balandžio 26 dieną Kauno apylinkės teismas skelbs nuosprendį P.R. byloje dėl lytinės aistros tenkinimo su jaunesniu nei 16 metų asmeniu – buvo pažeista nepilnamečio apsisprendimo laisvė ir neliečiamumas.

Už tai gresia bauda, laisvės apribojimas, areštas iki 90 parų arba laisvės atėmimas iki 5 metų.

P.R. teisme savo kaltę pripažino, tvirtino, jog dėl savo veiksmų nuoširdžiai gailisi. Bendrauti su portalu lrytas.lt jis nepanoro.

Nevedęs valdininkas su paaugle susipažino per socialinius tinklus.

Nusikaltimas įvykdytas 2016 metų birželio 24 dieną. P.R. iš pradžių pasiūlė susitikti automobilyje – privažiuodavo prie merginos namų, ji įsėsdavo į mašiną, ten juodu bendraudavo.

Po kurio laiko valdininkas pakvietė nepilnametę į savo namus.

Į policiją kreipėsi merginos tėvai, įtarę, kad dukra užmezgė artimą ryšį su gerokai vyresniu už save vyriškiu.

Prispirta šeimos narių, mergina jiems išklojo tiesą.

Būsto valdymo skyriaus vedėja Laura Stankevičienė ir kiti P.R. kolegos apie jį atsiliepė teigiamai – valstybės tarnautojas šiame skyriuje dirba trečius metus, nuobaudų nebuvo gavęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.