Gintaras Einikis vėl mins teismo slenksčius – prašosi bankroto

Klaipėdos apylinkės teismas gavo skandalingojo Gintaro Einikio prašymą iškelti jam fizinio asmens bankroto bylą. Dokumentai priimti, byla bus atversta birželio pradžioje. 

Klaipėdos apylinkės teisme gautas prašymas iškelti Gintarui Einikiui bankroto bylą.<br>lrytas.lt nuotr.
Klaipėdos apylinkės teisme gautas prašymas iškelti Gintarui Einikiui bankroto bylą.<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Modesta Gaučaitė, Aušra Pilaitienė

Apr 20, 2017, 5:05 PM, atnaujinta Apr 22, 2017, 12:07 AM

„Pareiškimas buvo pateiktas kovo 15-ąją, bet kovo 22-ąją buvo jam grąžintas, kad pašalintų trūkumus, buvo paprašyta pridėti kai kuriuos dokumentus. Galutinai tas pareiškimas priimtas balandžio 19-ąją“, – informavo Klaipėdos miesto apylinkės teismo pirmininko padėjėja ryšiams su žiniasklaida ir visuomene Olga Sadovskaja. 

 Teismo posėdis dėl bankroto bylos iškėlimo yra numatytas 2017-ųjų birželio 2-ąją 10 val. 30 min. Klaipėdos miesto apylinkės teisme. 

Kad buvęs krepšininkas priėjo liepto galą, buvo galima nujausti – vasarį jis apskundė to paties teismo sprendimą, kad buvo nubaustas netinkamai: bausmė turėjo būti skirta ne už nedidelį chuliganizmą, o už neblaivaus pasirodymą viešojoje vietoje.

Ir laimėjo – jam priteista sumokėti mažesnę baudą – ne 86, o 77 eurus.

Einikių šeimos piniginę paplonino ir kitos už panašius nusižengimus teismų skirtos baudos.

Kovą Klaipėdos apylinkės teismas G.Einikiui skyrė 100 eurų baudą už tai, kad jis būdamas neblaivus pažeidė viešąją tvarką ir įžeidinėjo policijos pareigūnus.

Teismų slenksčius jam ne kartą teko minti ir dėl smurto artimoje aplinkoje, tačiau dažniausiai vėliau jis susitaikydavo su policiją kvietusia žmona.

Baigęs profesionalaus krepšininko karjerą G.Einikis dar bandė žaisti keliuose klubuose, dirbti treneriu, bet tai greitai baigdavosi. Neatmetama, kad visus planus sujaukdavo alkoholis.

Kadaise su pirmąja žmona ir vaikais G.Einikis gyveno Karklėje, name ant paties jūros kranto. Dabar jis įsikūręs viename Klaipėdos daugiabutyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.